I'll be coming back to you some day

Har precis krupit ner under täcket och känner hur kroppen börjar slappna av, rätt sliten efter två tuffa matcher ihelgen. Men med ytterligare två segrar så är det även med en riktigt skön känsla i kroppen. Riktigt fantastiskt, underbart härlig känsla faktiskt. Grymt.
Kvällen har jag spenderat i min ensamhet i soffan. Men tack vare telefonen och ett par samtal till min underbara familj samt x-factor så har jag knappt känt mig ensam ändå.
Imorgon börjar allvaret. Nervös och lite pirr i magen, helt klart. Men det är väl så det ska va.
Ska iallafall bara ringa och säga godnatt till min kärlek och sen ska jag stänga ögonen och bege mig till drömmarnas värld. Godnatt!


I wish i could catch this feeling and keep it for later

Ligger i soffan och spenderar lite tid såhär på min sista arbetslösa dag, för den här gången. På måndag börjar nämligen allvaret, vilket innebär slutet på mina sovmorgnar. Men också slutet på hemmafru livet, vilket innebär att även Karin måste börja hjälpa till här hemma med saker som städning, tvättning och diskning, vilket har varit mina uppgifter dom senaste veckorna. Stackars hon. Den här sista arbetslösa veckan har jag faktiskt både städat, tvättat och diskat. Så jag har iallafall skött mig ända in i det sista. Men jag har också hunnit med fler saker. Bl.a. fått ett negativt besked angående min problemfyllda häl som inte vill mig väl. Återstår att se hur det blir, hoppas på det bästa. Jag har även dragit ut en visdomstand som krånglat på sistone. Det hände rätt tvärt sådär, inget planerat. Och det var läskigt. Minst sagt. Var nog tur jag inte hunnit förbereda mig på det, det hade nog bara varit värre. Nu blev det liksom bara pang på. Var fullständigt skakis i hela kroppen efteråt. Tänk att en liten tand kan orsaka så mycket smärta. Men nu besvärar den ju inte mig längre iallafall. Skönt det.
Igår hade vi fotografering med laget. Alltid lika kul. Eller? Var iallafall rätt spännande med en ny variant, vi skulle ta "actionbilder". Vissa lyckades ju bättre än andra om vi säger så. Rätt kul var det iallafall!
Idag har jag lunchat med Jossa, Anna och Karin på Nodo. Mysigt värre. Såhär sista dagen i friheten, som Jossa sa.
Ikväll är det träning som gäller. Dessutom kommer bästa papps upp också. Imorgon är det ju nämligen dags för hemmapremiär i bästa LF. Kul! 16.30 smäller det, AIK står på menyn!

Måste säga att jag har haft en bra känsla i kroppen idag. Det är alltid trevligt. Allting känns liksom bra idag. Förutom att mitt hjärta befinner sig för långt bort, så kunde nog allt inte vara så mycket bättre. Faktiskt.


drop the fight

6poäng. 9-2. 5-3. Glädje. Så skulle jag nog bäst sammanfatta helgen. För trots låång resa, tidig avresa och sen hemkomst, förseningar, stress, lång väntan och smått kaos emellanåt, så var den här helgen fantastiskt rolig. Och herregud så roligt det är att spela bra och vinna. Och med det här underbara laget, dom här grymma brudarna, så blir det såklart ännu bättre. Nu är allt igång igen och när jag får vara på planen och spela så är jag väldigt glad att jag fortsatt med min hockeykarriär en säsong till. För det är så himla kul. Det är trots allt bland det roligaste som finns faktiskt.
 
 
Idag sov jag ut till 10 ungefär, sen tvättade jag fram till lunch. Sen for jag och Karin iväg på gymmet och körde ett pass och sen handlade vi på vägen hem. Sen har jag stått och lagat en supergod kycklinggryta. Den blev riktigt smarrig faktiskt! Så nu vilar vi ner maten och fördriver tiden fram tills träningen, som vanligt 21.15 på måndagar. Ska slå igång lite Bonde Söker Fru som aldrig blev sett i fredags!
 
 

live and let go

Sitter i soffan och fredagsmyser med bästa syster. Skönt. Det är som något speciellt med fredagar, oavsett om man jobbar eller är ledig hela tiden. Fredagar är liksom fredagar oavsett, och dom kommer med en härlig känsla!
 
Idag har jag varit hos sjukgymnasten, tvättat i massor, lunchat på stan med sis, packat inför helgen, m.m. Har dessutom renbäddat, så det ska bli så mysigt att krypa ner i sängen sen ikväll, renbäddat är ju typ bland det bästa. Synd bara att man är för lat för att göra det riktigt ofta..
 
Igår var det mest träning som stod på schemat. Körde först min egen rehab på förmiddagen, sen ett sjukt jobbigt överkroppspass på gymmet på eftermiddagen (vilket resulterat i gode fin träningsvärk idag!!) och sen var det cykelintervaller och is på kvällen. Kändes riktigt bra att lägga sig i sängen igårkväll, somnade gott!
 
Imorgon blir det upp tidigt, tidigt. För imorgon väntar flygning, bussåkning och sen såklart, match! Seriepremiär, HV71-MSSK. 16.00. Nu börjar allvaret. Nervöst. Spännande. Tufft. Roligt. Och det är alltså nykomlingarna HV71 som står på menyn. Spännande då man inte riktigt vet hur dom är. Ska bli kul att se. Håll gärna en tumme eller två för våran skull!
 
Nu ska vi se lite av onsdagens avsnitt av Bonde Söker Fru innan det är dags att krypa till kojs. 06.00 är det nämligen samling på hallen imorgon.
 
Trevlig helg!
 

only you know better

Har alltid problem med hur jag ska börja mina blogginlägg. Skulle vilja börja på något intressant sätt, men det blir liksom aldrig av. Aja, snacka om ilandsproblem. hehe
 
I vilket fall så blev det lite ändrade planer förra veckan. Genom att jag hade lite feber på torsdan och därmed inte kunde träna så åkte jag hem redan torsdag eftermiddag. Överraskade min älskling som blev lite chockad och fick sedan en god middag hos mami och en riktig mamma-dottermyskväll med massa Skilda Världar. Mycket bra. Avslutade dagen med att krypa till sängs med mitt hjärta, helt klart bland det bästa som finns.
Fredag förmiddag spenderade jag till att göra lite nytta, tvättade en massa kläder och städade även av lägenheten, vilket var mer än behövligt. Sedan var jag på en lunchdate tillsammans med världens bästa vän, vilket var ännu mer behövligt. Guldvärt! Eftermiddagen bjöd på ett besök hos min fina farmor samt ett lungt pass på gymmet med pappa, mest för att röra på kroppen lite. Gomiddag hos mamma väntade sedan, innan kvällen avslutades med lite soffmys innan det var dags för sängen. Lördagmorgon klev vi upp i ottan för att åka iväg till Vännäs på folkrace. Som tur var så hade det regnat klart under natten så dagen bjöd på helt okej väder faktiskt. Resultatet av själva tävlingen var riktigt bra för André, fram till finalen då bilen la av. Riktigt tråkigt, men så är det ju ibland. Väl hemma åt vi på pizzan och sen blev det en massa mys i soffan framför diverse filmer som gick på tvn.
Söndagmorgon vaknade jag och hade feber, igen. Så bestämde mig för att stanna hemma en dag till. Gjorde inte alltför mycket under dagen, myste mest med min kärlek.
Måndagmorgon körde jag då alltså tillbaka hit upp till Piteå. Först väntade ett besök hos sjukgymnasten. Har ju nämligen fått problem med min hälsena igen. Och det var några slemsäckar som var irriterade och en lätt inflammation i hälsenan. Så har börjat behandla, igen. Så trååååkigt. Menmen, förhoppningsvis ska det gå fortare att få bort det den här gången, eftersom det inte hunnit gå så långt ännu.
I övrigt så har jag inte gjort så väldigt mycket dom här dagarna. Tränat, tvättat, tränat. Rehabiliterat. Sovit. Läst. Suttit vid datorn. Sett tv. Lagat mat. Handlat. Osv... Ikväll blir det dock hockey, Pite Hockey - Vännäs, kul!
 
Tror det här blev ett ganska drygt inlägg att läsa. Så orkar ni inte läsa, så har ni inte gått miste om något väldigt intressant direkt.
 
Äsch, nu ska jag ge mig. Byyyyyyyye
 
 

i will always fight for you

Denna septemberonsdag har än så länge varit bra. Vaknade upp till ett soligt Piteå och ett fint sms från min kärlek, så dagen kunde ju inte ha börjat så mycket bättre. Har sedan städat lägenheten, cyklat till hallen och kört rehab. En kort sväng förbi stan för att inhandla några smågrejor. Käkat lunch. Handlat lite mer frukt (fruktvecka på coop-underbart!) och nu är det soffläge framför Gossip Girl. Ikväll är det internmatch på träning, ska bli kul! Vädret idag är verkligen helt tvärtemot gårdagens tråkväder. Idag är det varmt, soligt och härligt. Ja, nästan lite sommarkänsla! I liiike it!
 
Ja just det, det har ju hänt något mer idag också. Var ju på en arbetsintervju förra veckan och idag kom beskedet. I got the job! Så nu är det bestämt, det blir Piteå den här vintern också. Det blir alltså en hockeysäsong till, trots allt. Tror det kommer bli bra! Kommer såklart att vara tufft att vara ifrån mitt hjärta så mycket, men tillsammans klarar vi det. Och det börjar med att jag åker hem över helgen för att få spendera tid tillsammans med honom. Åker fredagmorgon och återvänder på söndag igen. Ska bli skönt att få komma hem.
 
Ja, that's it for now!

you're in every little piece of my heart now baby

Ullas Cup i helgen slutade med en snöplig andra plats. Spelet under helgen varierade lite, men vi gjorde en riktigt bra match i finalen mot Modo Dam. Men dessvärre finns det ju fler aktörer under en hockeymatch än bara de två lagen. Om jag säger svartvitrandig tröja och visselpipa förstår ni. Men så är det ibland, det var ju trots allt bara en cup. Allvaret börjar ju inte förrän om en och en halv vecka ungefär. Seriepremiär. Det är då det gäller.
 
Idag har jag inte gjort någonting överhuvudtaget. Har inte lämnat lägenheten på hela dagen. Slött, i know. Men det har varit sånt deprimerande väder ute, så då får man vara inne. Bara mysa i onepiecen. Sådana dagar måste man också få ha ibland. Ikväll är det dock träning som gäller, is plus fys. Det ska bli skönt.
 
Nej, dags att fixa lite middag tror jag!

På bussen

Då var bussen fullpackad och alla brudar med. Nu rullar vi söderut ett par timmar. Ikväll smäller det, nedsläpp 20.00 mot Almtuna. Håll tummarna!


hörde jag en skål min kära vän?

6september. Höst. Så skulle jag nog bäst beskriva den här dagen. Blåser rejält, egentligen inte så kallt men ändå ruggigt liksom. Men å andra sidan är det ju ganska mysigt. Att ta på sig varmare kläder, vantar, mössa, halsduk. Ja, vi får se det så. Mysigt.
 
Helgen som var, var både helt underbar och samtidigt inte så väldigt rolig. Det underbara bestod såklart av att min kärlek var här och förgyllde mina dagar. Det som var sämre var att förkylningen inte blev bättre, utan istället kunde jag bara närvara vid några få tester och det blev ingen isträning på hela helgen. Så det sög ju, rent ut sagt. Menmen, nu börjar jag vara pigg igen, eller tränade igen i tisdags så nu är jag typ fit for fight igen. Och eftersom det är Ullas Cup i helgen, så var det ju betydligt viktigare att vara frisk nu än helgen som var. Så något positivt iaf!
Dagarna den här veckan har väl inte innehålligt några speciellt superspännande aktiviteter direkt. Var på en arbetsintervju i måndags, som jag får svar på nästa vecka. Såg "a walk to remember" med sis i måndags och tömde mina tårkanaler, typ. Trots att jag sett filmen ett antal gånger tidigare redan. Tvättat lite. Diskat. Lagat mat. Handlat. Nivet, alla dom här roliga och otroligt intressanta vardagssysslorna. Såg film med Emme igår. En rätt ful film, men alltid mysigt att hänga! Ja, det var väl ungefär den här intressanta veckan.
 
Imorgon åker vi iallafall söderut. Destination Övik. Ullas Cup, fredag-söndag. Matcher. Roligt, Spännande. Nervöst. Men mest bara jävligt kul. På ren svenska. Dessutom kommer papi och mitt hjärta och är där hela helgen också. Så det kan ju inte bli så mycket bättre.
 
Nej, nu ska jag och min fina syster fika lite te och frukt och se Gossip Girl. Ikväll väntar träning som vanligt. Braabra!
 
Ciao!

RSS 2.0