live and let go

Sitter i soffan och fredagsmyser med bästa syster. Skönt. Det är som något speciellt med fredagar, oavsett om man jobbar eller är ledig hela tiden. Fredagar är liksom fredagar oavsett, och dom kommer med en härlig känsla!
 
Idag har jag varit hos sjukgymnasten, tvättat i massor, lunchat på stan med sis, packat inför helgen, m.m. Har dessutom renbäddat, så det ska bli så mysigt att krypa ner i sängen sen ikväll, renbäddat är ju typ bland det bästa. Synd bara att man är för lat för att göra det riktigt ofta..
 
Igår var det mest träning som stod på schemat. Körde först min egen rehab på förmiddagen, sen ett sjukt jobbigt överkroppspass på gymmet på eftermiddagen (vilket resulterat i gode fin träningsvärk idag!!) och sen var det cykelintervaller och is på kvällen. Kändes riktigt bra att lägga sig i sängen igårkväll, somnade gott!
 
Imorgon blir det upp tidigt, tidigt. För imorgon väntar flygning, bussåkning och sen såklart, match! Seriepremiär, HV71-MSSK. 16.00. Nu börjar allvaret. Nervöst. Spännande. Tufft. Roligt. Och det är alltså nykomlingarna HV71 som står på menyn. Spännande då man inte riktigt vet hur dom är. Ska bli kul att se. Håll gärna en tumme eller två för våran skull!
 
Nu ska vi se lite av onsdagens avsnitt av Bonde Söker Fru innan det är dags att krypa till kojs. 06.00 är det nämligen samling på hallen imorgon.
 
Trevlig helg!
 

Kommentarer
Postat av: sis

<3

2012-09-21 @ 21:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0