en bra dag!

Ingen märkvärdig dag egentligen, men jag lägger mig iallafall med en bra och glad känsla i kroppen, så härligt! 

Imorgon väntar skola på fm, sen är det långhelg! 😃 Och den börjar med ett indoorwalkingpass innan vi ska hämta upp Therese och Paulina som kommer med buss resp. tåg. Sen blir det middag och partyyyy 😁💃 Ska verkligen bli så himla kul att få umgås med bästaste brudarna! 

Därmed säger jag godnatt och sover in den härliga dag som väntar! 

måndag

Har just fikat lite i soffan framför talang och ska bara hoppa in i duschen innan det är dags för sängen. 

Efter 9.5 timmars härlig sömn inatt så gick iaf fysikduggan bra, skönt! 
Efter det följde vanlig skoldag fram till klockan fyra, då drog vi på gymmet. Sjuuukt mycket folk där, men vi fick till ett härligt, svettigt högintensivt ben/mage/axelrehab pass ändå! 
Hem och åt middag (skönt när det finns rester kvar från helgen så det bara är att värma!). Ikväll hade vi inget plugg att göra, så då bestämde vi att vi skulle städa istället. Blev en riktigt ordentlig städning där vi dessutom passade på att plocka bort vinterkläder och skor och göra plats för våren/sommaren istället. Så härligt och uppfriskande! Nu är vi verkligen redo för besök och party på onsdag!😁💃 längtar! 

Nä, hopp in i duschen nu! 

fittnesfive tävling!

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från dagens fitnessfive tävling. Givetvis är alla på Karin, jag kände inget större behov att fota någon annan ;)

Grenarna är i tur och ordning bänkpress, bicepscurl, benböj, chins och avslutande dips.
Alla övningar körs i 100 sekunder, så många repetitioner som möjligt. Bänkpress på 60% av kroppsvikt, bicepscurl 30%, benböj 100% och chins och dips med sin egen kropp. Resultaten finns på bilden längst ner (lite otydligt), Karin var grym och slutade tvåa! Hur bra som helst! Jag är en mycket stolt syster! :)
 
 

en bra lördag

En otroligt härlig lördag lider mot sitt slut. Sitter uppkrupen i soffan under en filt och ser film. Mitt sällskap, Karin och pappa har båda gått och lagt sig. 
Började dagen med ett riktigt svettigt, härligt, jobbigt indoorwalkingpass, bra start! Lunch följt av fyra härliga timmar i solen. Inte riktigt lika klarblå himmel idag, ett envist dis hängde på himlen, men härliga timmar fick vi ändå! 

En glass i solen...☀️

Efter middagen tog vi en härlig prommis innan vi sedan bänkade oss framför gladiatorerna. En riktigt härlig, ledig lördag. Har njutit för fullt! 

Imorgon väntar en heldag på IKSU då bästa sis ska visa upp musklerna. Ska bli grymt kul!💪👍👌✌️👊

fredagkväll

Fortsatt underbar fredag. Intagit ryggläge i soffan framför Let's Dance och tänker inte röra mig härifrån mer än nödvändigt resten av kvällen! 

Gomiddag innan! 

Imorgon blir det förhoppningsvis massor med timmar i solen. Längtar!😊☀️ 


underbara fredagsmorgon!

Vaknade upp till en precis lika underbar dag som jag hoppats på!
En fantastiskt härlig morgonprommis i strålande sol, klarblå himmel och massvis med fågelkvitter. Givetsvis tillsammans med bästa sällskapet! 
Frukost och sedan drog vi på gymmet, på plats redan halv nio (vilket är tidigaste någonsin sen vi flyttade hit🙈). Riktigt härligt! Nu sitter vi och pluggar för fullt fram till lunch, sen väntar kemilabb i eftermiddag. 

Tråkigt såklart att inte kunna vara ute mer och njuta av det underbara vädret, men bara av att se solen så blir man ju på så bra humör! Hoppas ni får en fantastisk fredag!!☀️☀️



torsdag



Den enda bild jag tagit idag var den här. Och iof stämmer det ju ganska överens med hur dagen i stort sett ut, massor med plugg med andra ord. Som vanligt. Dagen har dock gått ganska fort ändå tycker jag, så det är ju positivt! Och imorgon är det fredag, helgen är snart kommen och pappa kommer hit. Förhoppningsvis skiner solen fortfarande också. Låter lovande i mina öron! 
Tror jag avrundar där och sover in en förhoppningsvis underbar fredag! Godnatt på er! 

onsdag

Trött plugghuvud har intagit kuddposition. Det faktum att när vi skulle hämta tvätten i torkskåpet märkte att vi visst glömt att slå igång det (dvs all tvätt var ju lika blöt som tidigare) kan nog tala om att våra hjärnor är rätt ansträngda. Ännu en lång pluggdag med biologiföreläsning både fm och em, följt av vidare plugg ända till klockan nio även ikväll, är iallafall över. Skönt att få klämma in ett indoorwalkingpass där på em iaf, få röra på sig, få svetten att spruta och låta hjärnan vila lite var väldigt behövligt! 
Började förövrigt dagen (efter morgonprommis och bästa frukosten) med att komma till skolan strax före halv nio som vanligt, bara för att inse att vi började klockan nio. Väldigt ovärt, då man ju faktiskt kunnat sova en halvtimme extra... Menmen, det gick ju ändå såklart! 

Nu, har jag pratat klart med André och jag tänker bege mig in i drömmarnas land (som förhoppningsvis inte är fysik inatt igen...). Sov gott! 

Min nya kärlek, passionsfrukt❤️

tisdag

Tillbaka till verkligheten var det ja. 
Morgonprommis, frukost, skola, lunch, skola, gym, middag, pluggpluggplugg. Ungefär så har den här tisdagen sett ut. Känns därför väldigt skönt att ligga i sängen redan, avklarat alla samtal och helt redo för att bara släcka lampan och sova. Det ska jag göra nu också. Godnatt! 

Dagens enda bild är dagens middag, hemmagjorda hamburgare med diverse tillbehör. Det var verkligen MUMMA! 

SM-guld!

Jag glömde ju för tusan, jag hann ju faktiskt hit lagom för att se SAIK ta hem guldet i år igen. Bäste laget, kärlek! 

påsken

Tillbaka i schtan. Ville verkligen inte åka, ville vara hemma. Fortsätta vara ledig, få vakna varje morgon och kramas med min fina kille. Men inte det, life's tough sometimes. Det underlättade dock att jag fick en bra resa tillbaka med bästa Carro och att världens bästa syster/sambo var här när jag kom. Gör det så mycket lättare! 

Har iallafall haft en helt underbar påsk. Även om solen inte ville vara oss till viljes och stråla på oss varje dag så var den åtminstone framme både fredag och idag. Underbart! De väntade fräknarna har också kommit och helt plötsligt så känner man sig bra mycket fräschare bara av den lilla nyansändringen! 
Har i övrigt njutit av god mat, (+ mycket godis!) bästa familjen och även hunnit träffa både Paulina och Therese. Hur bra som helst ju!👍👌

Har varit riktigt dålig på att fota i helgen, har verkligen inte haft nån energi till det. Bjuder på de få bilder jag faktiskt tagit! 












Nu ska jag bara avsluta med att pussa min pojke godnatt via telefon (vilket suger, på riktigt är mycket bättre..) och sen blir det att sova. Back to reality imorgon! 

Godnatt!

glad påsk!

Njuter av att vara hemma, vara ledig. Få kramas med min man, få umgås med mina fina föräldrar. Äta gott och bara må. Ska snart ut i solen och förhoppningsvis kommer fräknarna titta fram. Njuter helt enkelt av livet. Hoppas ni också gör det! Glad påsk på er! 


påsklov!

Sitter just nu och bara inväntar att fara hemåt. Glömde ju säga det, men jag slipper bussen, ska åka bil med Carro- kunde inte blivit mer perfekt! 
Så dagens föreläsning med tillhörande plugg är klart- påsklov it is! Underbart! 😃 

Började dagen på bästa sätt, morgonprommis i underbart väder och så bästa gröten såklart👌



Invigde sen två nya klädesplagg idag (skor får räknas som kläder, hehe) 



Skjorta från Rut mfl och så ett par nya dojor! Love them! 

Skorna kommer jag inte använda som träningsskor utan till vardags. Känns som ett väldigt bra alternativ till alla tygskor såhär på våren/sommaren, speciellt för mig som haft mycket problem med fötterna så känns det bra med riktiga skor! 

Nuså, nu är Carro på g. Mot Åsele!! 

tiiisdag!

Tisdagkväll. Endast en föreläsning plus lite följande uppgifter till den kvar och sen är det äntligen påskledigt. Wiie! 

En bra tisdag har det förövrigt varit. Föreläsning fm och em, sen hem för mellanmål och lite mer plugg innan vi drog iväg till gymmet och körde ett indoorwalkingpass. Ett underbart, härligt, svettigt, jobbigt pass, ett sånt där pass där man får den perfekta balansen på mjölksyra tröskeln, och sjukt hög puls. Fantastiskt! 
Hann sedan hem precis för att hinna duscha, slänga in en tvätt och så duka upp middag lagom till att hockeyn började. Perfekt!👌 
Har alltså sett SAIK piska Färjestad och ta första finalsegern. Grymt! Kunde inte fått en bättre avslutning på dagen! 

Nu inväntar jag bara samtal från mannen, innan jag ska sova in onsdagen, som förövrigt ska få börja med en morgonprommis då skolan inte börjar förrän 9, kanon! 

Grymt mellisfika. Riskakor med jordnötssmör och banan och några chokladbollar👌😋

Såhär röd och fin var jag efter passet idag, matchade min hårfärg väldigt bra!😉 haha 

Fixade mina naglar lite påskfina ikväll också, vita och så glitter ovanpå💅

Så, godnatt på er! 

måndag

Har just krupit ner under täcket och lagt huvudet på kudden. Rätat ut kroppen och oj så skönt det är. Det har varit en lång dag, men inte en dålig en för det. Skola från halv nio till fyra, direkt på gymmet efter det. Väl hemma middag, dusch, lite tvätt, plock osv. Avslutade med en liten stunds OTH innan jag som sagt nyss landade här. Det gäller verkligen att ha disiplin när det gäller att titta på OTH, för hur många gånger vi än sett alla säsonger, så är det lika bra varje gång och man måste verkligen slita sig för att inte se flera avsnitt i rad varje gång man ser! Kärlek till den serien alltså <3 

Ja, så mycket mer hade jag nog inte att säga om dagen faktiskt. Tisdag imorgon och sen onsdag, längtar! 

Godnatt! 

söndag och slut på helgen

En underbar helg är till ända. Har kramat min fina mamma godnatt och pussat min fina pojke godnatt genom cyberrymden. Ett bra sätt att avsluta kvällen på! 

Började dagen med att ligga och dra oss. Frukost och sen vidare ner på stan idag igen. Invigde en av mina nya tishor från gårdagen 

Väl där kollade vi runt lite och åt sen en cheeseburgare och en glass till lunch i solen innan vi åkte hem igen👍👌

Väl hemma körde jag och karin ett litet genrep inför morgondagens dugga innan vi tog en fantastiskt skön långpromenad. Gårdagens rester utgjorde sedan dagens middag (minst lika gott som igår) 

Kvällen har jag och mamsen spenderat framför Mästarnas Mästare med fruktsallad och glass och en massa surr och mys.

Är så mysigt att ha världens bästa mamma här❤️

Nu väntar två och en halv skoldag innan jag äntligen åker hem till Åsele på onsdag em och får spendera ett par dagar över påskhelgen med min kärlek, så efterlängtat! ❤️ 

Bild från påsk förra året ❤️ 

Nu ska jag sova och ladda för kommande dagar. Godnatt! 

lördagkväll

Förutom solen som tyvärr for och gömde sig och istället skickade fram vinden, så har lördagen fortsatt lika bra som den började! 
Började med en grymt god lunch på stan i Utopia 
Jag tog en mixtallrik, bestående av kycklingspett, grillad fläskkarré på spett och grillad halloumi. Till det ris, sallad och tzatziki 👍👌

Efter det följde ett par timmars shopping, fick med mig en hel del (sprängde budgeten såklart- som alltid då man inte planerat att köpa nåt alls...) men är väldigt nöjd över mina köp! Ska se om jag kan fota och visa er senare :) 
Handling på Maxi följde därefter och väl hemma fick en grymt god plocksallad mätta våra magar. 😋

Grillad kyckling, sallad, tomater, paprika, avokado, kiwi, mango, galiamelon, passionsfrukt, fetaostsås och ett supergott färskt bröd med smör och ost. Mmmm.... 

Detta följdes upp med skratt och surr innan vi bänkade oss framför Gladiatorerna klockan åtta. Detta tillsammans med en underbar bärkaka och vaniljglass!

Hallon, blåbär och mango under ett havregryn och kokos täcke ☺️😁 

Nu ska jag och Karin avsluta dagen med en stunds OTH innan det är dags för sängen. Hade först tänkt se Harry Potter men den håller på så länge så vi skippar den. 

Hoppas ni haft en fin lördag och får en fortsatt fin lördagkväll! 

underbara lördagsmorgon!

Vaknade av mig själv runt tjugo över nio. Vilket typ aldrig händer, måste alltid ställa en klocka annars! Detta,  efter att först ha vaknat kring tio över sju och känt mig redo att kliva upp. Vad hände där?! 
Drog mig iallafall en stund innan jag klev upp. Tittade ut och såg att solen sken, så jag klädde på mig, tog mina lurar och gick ut på en fantastisk skön promenad. Hemma igen blev det såklart världens bästa frukost!💞 



Sådana här morgnar kan jag verkligen uppskatta, lugn och ro, ingen brådska till något. Är så morgontrött i vanliga fall så jag skulle aldrig vilja ställa klockan tidigare under veckan för att ha mer tid, då sover jag mycket hellre. Men därför njuter jag verkligen sådana här gånger! 



Jag vet att rött och rosa inte är den bästa matchningen, men jag fick ju nya lurar i julklapp och kan ju inte inte använda dom bara för att jag färgat håret rött! Å andra sidan vet ju ni som sett mig spela fotboll (där jag utan problem spelar med röda långkalsonger under den gula matchdräkten ;)) att jag är ganska obrydd när det gäller sånt ;) 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig i ordning för stan. Ha en fin lördag! 

fredag, underbara fredag!

Landade i soffan för en liten stund sedan. Planerar nu att helst inte lyfta rumpan ur den mer ikväll än absolut nödvändigt. 

Appropå min rumpa så har träningsvärken ökat idag. Hade tänkt skriva blivit värre, men jag gillare, det är såå skönt att jag kunnat börja träna igen. Jag mår så bra av det! 

Har annars en riktigt skön, glad och härlig känsla i hela kroppen. Just nu är alla bekymmer som fisar i rymden! 
Slutade klockan 11, dvs tog helg klockan 11. Har sedan dess hunnit med ett grymt härligt rygg/axlar/triceps pass på gymmet, städat hela lägenheten och haft tacosmys med Karin och Hampus. 

Solen tittade fram på em och det mesta känns bara fantastiskt bra just nu. 


Imorgon kommer mamma hit, så det blir en sväng på stan med lunch (och en fika kanske?!😁) och sen blir det mys i massor. Välbehövligt! 
Sen är det bara 2,5 skoldag kvar innan jag åker hem på onsdag eftermiddag för ett par dagars påskledighet tillsammans med min kärlek, underbart!!! 

Så därmed hoppas jag och min nya favorit 

Att ni får en fantastiskt fin fredagskväll!😘

thursday (bara för att variera dom spännande rubrikerna..)

Torsdag ✔️
Den här veckan går ju som hejsan, gårdagen och dagen har bara flugit förbi, men jag gillare! 
Skola i vanlig ordning, slutade lite tidigare på em vilket gjorde att vi kunde träna tidigare, körde ett cykelpass idag igen och det kändes mycket bättre än i tisdags så jag tror det går åt rätt håll! 
Mer plugg efter middagen, tvätt, renbäddade min säng och så en torsdagsfavoritirepris från förra veckan- lyxfällan och hampus gobullar, mums! Inte nybakta denna gång, men en stund i micron och man är nästan på samma nivå! 

Har precis krupit ner under täcket, renbäddat är ju bland det bästa alltså 😍 

Har sjuk träningsvärk i rumpan och framförallt insida (?) lår. Konstigt hur samma övningar kan ta helt olika från gång till gång! Men träningsvärk är ändå skönt! (I lagom mängd, annars är det nästan handikappande😉) 

Nu ska jag läsa lite, sen göra tidig kväll. Imorgon är det fredag och det känns underbart! 

Enda bilden är från dagens middag, blodpudding och bacon, en billig, enkel med ack så god mat- perfekt för en student!👍 (glömde ta bild innan jag skurit upp maten, därav det mindre fina upplägget ;)) 

Sov gott på er! 

onsdag- jobbigaste delen av veckan gjord!

Onsdag.✔️
Gjorde bort fysiklabben och skrev klart hela rapporten till den direkt på fm, så nu är den skickad till responsgrupp för opponering, skönt att ha det klart på en gång! 
Det tog dock ett par timmar så det blev sen lunch följt av ett gympass på eftermiddagen. Ben/biceps (inget bröst, då jag typ sträckte mig då jag skulle värma upp på bänkpressen...) och det var tungt. Känns att det är typ 3veckor sedan jag körde ett riktigt gympass, så träningsvärk imorgon är nog en garanti. Men härligt ändå att vara igång igen! Att jag är mycket svagare försöker jag ignorera, bara att börja om från början helt enkelt.  
Dusch, middag och så nån timmes plugg följde innan vi slog oss ner i soffan framför OTH med fika. Provade en ny grej ikväll, och det var supergott! 


"Havregrynskaka" med chokladkvarg och kokosflingor. 😋 

Har precis avslutat samtalet med min fina pojke och ska snart krypa isäng. Bara liiiite mer OTH först....☺️😇 

Godnatt! 

konstigheter

Jag gick och la mig för en timme sen, har pratat i telefon och läst och nu ska jag sova. Men det sjuka är att jag redan varit tvungen att gå upp två gånger och pinka, för jag har blivit så sjukt kissnödig. På en timme! Så blir jag aldrig på dagtid, men på kvällarna när jag ska sova är det ofta så. Jag fattar inte, vad kan det bero på?! 

tisdag

Tisdagkväll och jag har lagt mig på sängen under en filt med boken som sällskap. Planerar inte att göra något mer idag heller. Tråkigt nog sänder dom inte hockeyn på någon vettig kanal, annars hade jag såklart sett den. 
Blev lite knäckt här efter middagen, yrsel, illamående och darrig. Provade träna idag efter skolan, körde ett cykelpass, och vet inte om det beror på det eller om jag bara ätit för lite idag. Var tvungen att stoppa i mig lite socker för att överhuvudtaget stå på benen. Så därför vilar jag resten av kvällen tills det är dags att sova. 

Skoldagen i övrigt har varit bra. Intressanta föreläsningar och så. På fm var vi tom klara vid 11, vilket var otroligt skönt jämförelsevis med dom flesta dagar då vi suttit kvar till närmare 12 innan vi farit hem för snabblunch. 

Så, tisdag ✔️ 

Trevlig kväll på er! 

Då jag inte hållit mitt löfte om att fota, bjuder jag på en favvisbild❤️

måndag och lite om helgen

Måndag. En dag mindre kvar till helg. Lite så det känns just nu. Försöka se framåt och ta en dag i taget. Fyra skoldagar kvar den här veckan och så tre nästa vecka, sen är det påskledighet, fem hela dagar. Ska bli fantastiskt skönt! Om allt går som planerat ska vi dessutom ligga i fas med allt skolarbete så att dom fem dagarna bara blir ren och skär vila och njutning! 

Lite snabbt om helgen. Skrev ju ett kort inlägg där i fredags om att jag hade klantat mig. Det var nämligen så, att allt var i ordning inför lördagen och högskoleprovet. Den enda lilla detaljen var att plocka fram leg och stoppa ner det, eftersom det är ett krav. Så när vi sett hockeyn klart så skulle jag bara göra det och sen sova. Öppnade börsen och där var det tomt. Hade alltså glömt legget i Åsele, hos André. Där hade jag också passet. Och André, han var i fjället. Verkligen kanon. Dock löste sig allt på bästa sätt, André fixade så dom kom och öppnade med huvudnyckel, mamma mötte upp och hämtade legget. Hugo tog sedan vid och körde mot Umeå samtidigt som jag satte mig i bilen mot Åsele. (Efter att ha svurit i mängder och dessutom varit tvungen att tanka då det var sopslut på soppa i bilen...) allt detta var alltså kring 22 på fredagkväll. Så vi möttes halvvägs och jag fick mitt leg och så körde vi tillbaka igen. Hemma strax efter 12 och fick äntligen sova. Såhär i efterhand kan jag nästan skratta åt det, framförallt eftersom allt löste sig på bästa sätt. Men just då hade jag seriöst kunnat skjuta mig själv. Men som tur är så har man ju världens bästa familj som fixar ❤️ 

Lördag och högskoleprov. Gick bra från början och sämre mot slutet. Dröjer fyra veckor innan det exakta resultatet kommer, men jag kommer hamna på ungefär samma som sist. Vilket jag egentligen skulle vara jättenöjd över, men jag hade hoppats på att kunna göra bättre..

Fick iaf avsluta lördagen tillsammans med Carro och Svea i Carros nya superfräscha lägga (avis-japp!!) med god mat, efterrätt och mys framför tvn i hennes wonderfulla säng (avis där med-japp!) Dom följde mig dessutom hem sen (mörkrädd som jag är) och det var guld värt❤️ 

Gårdagen bjöd på lite träning, en "chinsworkshop" som var både kul och lärorik och efter det var det fikadags (skönt att ha tränat innan!) hos hampus. Han bjöd på en magisk kladdkaka och jag åt mig illamående.. Kvällen fortsatte sedan där, bananpannkakor till middag och Mästarnas Mästare på tv innan vi for hem och gjorde kväll.
En riktigt bra söndag! 

Idag var det tillbaka till skolan, heldag där och sen ett magpass på gymmet. Middag och så mer plugg innan vi faktiskt avslutade med fika framför en halvtimmes OTH. Nu ligger jag i sängen och inväntar bara samtal från André innan jag ska göra min kropp till viljes och soooova. 


Fredagsmiddag och fredagshockey 

Dagens middag- varm macka och en chilikorv. Kanske inte det mest näringsriktiga, men fasen så gott!! 
Och så dagens kvällsfika! 

Har inte tagit så mycket bilder här på slutet, händer inte så mycket spännande saker. Men ska försöka fota lite ändå, bara för att göra inläggen lite roligare iaf :) 

Godnatt! 

godnatt!

Har krupit ner i sängen, precis avklarat dagens samtal och känner hur hela min kropp bara längtar efter sömn. Väljer därför att skita i att läsa inför kemin imorgon, som jag totalt glömt bort tidigare. En första gång för allt, men ibland får man prioritera. Kan berätta lite mer om helgen imorgon. Godnatt! 

__________________
Hur kommer det sig att känslor kan pendla så mycket? Inte bara från en dag till nästa, utan rentutav från ett ögonblick till nästa... 

when you screw up

Det är tur man har världens bästa familj som ställer upp i alla lägen, när man klantar sig rejält och saker inte går som man tänkt sig. Dagens stora hjälte är bästa storebror Hugo, en riktig pärla! 

Så, äntligen, är jag i säng. Två timmar, ca 15mil, senare än planerat. Berättar mer imorgon. Men nu får jag äntligen sova och ladda inför morgondagen. Godnatt! 

torsdag

Har precis avslutat dagen med att se Hockeykväll. Alltid roligt att se lite hockeygodis, framförallt när det gäller hjärtelaget SAIK såklart. 
Dagen har annars varit precis så spännande som alla andra dagar denna vecka, pluggpluggplugg. Typ gått runt med konstant huvudvärk i veckan också, känns som att det inte kunde varit lägligare att högskoleprovet är på lördag sen. Eller? Aja, ska bara bli skönt att få göra bort det. 

Dagens höjdpunkt var helt klart då Hampus kom hit ikväll, och hade helt nybakade bullar med sig, fortfarande varma. Sjuuuukt goda, försvann på två röda kan jag lova! 
😍😋 

Det var tur vi hade varit ute på en promenad innan, då dämpades det dåliga samvetet en aning iaf ;) 
❤️

Nu ska jag sova, för imorgon är det äntligen fredag. Så fantastiskt! 
Längtar dock till den dag jag får sova ut ordentligt. Inser dock att det mest troligt inte kommer bli förrän nästa helg. :( 
Menmen, bara att kriga på. Livet kunde varit sämre, man ska inte klaga! 

Sov gott på er! 

onsdag

Onsdagen är till ända. Började med en skön morgonpromenad som sedan följts av en lång dag av plugg återigen. Föreläsning i biologi både fm och em, och så mer plugg hemma efter det också, i princip varit igång från 9-19 med bara matpauser, så hjärnan är rätt slut på kan jag lugnt säga! 
Fick avrunda dagen bra iaf, med en cykeltur till Maxi för en kvällshandling. Skönt och rogivande! 
Mycket mer finns inte att säga om dagen, så godnatt på er! 

Frukost, mmmm. Längtar till imorgon!


Det var verkligen helt underbart ute ikväll! ❤️

fin helg på hemmaplan

Hade en fantastiskt fin helg hemma. Lördagen bjöd på finväder så det blev en sväng ut på nappet tillsammans med Paulina, Therese och Karin samt alla våra pojkar. En sväng på marknan, tacosmiddag och så en superbra kväll tillsammans med mina fina tjejer. Mycket skratt, surr och även en del dans. Är så glad över att jag har så fina vänner. Ni är guld värda! 
Söndagen blev sen en lugn tillställning som avslutades med att vi åkte tillbaka hit till Umeå. 

Efter två långa pluggdagar är jag nu utan tvekan tillbaka i vardagen och allt vad det innebär. Träningen har jag dock inte kommit igång med än, går fortfarande på penicillin och känner att kroppen behöver några dagar till i vila för att inte riskera något återfall. Har däremot varit ute på en längre promenad både igår och idag och på fredag hoppas jag att jag kan återvända till gymmet igen, åtminstone för ett lättare pass. Längtar så efter att få svettas och anstränga mig ordentligt! På fredag blir det två hela veckor utan träning, och det känns som en evighet. 
I övrigt har det inte hänt mycket spännande de här två dagarna, såg Skellefteå vinna första semifinalen igår och ikväll har det varit en lugn kväll och jag ligger i sängen sen en bra stund och tänker faktiskt sova nu. 
Godnatt! 


RSS 2.0