godnatt fredag!

Har just lagt mig tillrätta i sängen hemma i Åsele, Gud så skönt! 
Vaknade upp imorse till strålande sol och dagen kunde ju inte börjat bättre. Har haft ett leende på läpparna hela dagen och inget har känts besvärligt alls. Underbar känsla! 
Så efter en heldag på skolan med nya kurser, åkte jag hem med André. Han var bara på tvärvisit i stan för att köpa födelsedagspresent åt hans mamma så då passade det ju bra att jag åkte med han, så tog Karin och Hampus våran bil. Väl hemma bjöd mamma på middag, efterrätt och soffmys framför Let's Dance. Gott, skönt och mysigt. Dom flesta här festar ju ikväll också, men personligen räcker det gott och väl med en kväll. Ska bli jättekul imorgon, även om det är trist att jag inte kan dricka pga penicillinet. Men jag är glad att jag är på benen och överhuvudtaget kan vara med! 
Förhoppningsvis bjuder även morgondagen på finväder så vi kan få vara ute under dagen! 

Bjuder på några diverse bilder från dagen, trevlig helg! 

Dagens outfit. Älskar min nya skjorta från H&M! 


Otroligt vackert påvägen hem! 

Flummade oss lite i bilen påväg hem, roligt hade vi iaf😘



i'm alive!

Som rubriken lyder, jag lever igen. Bokstavligt. Vaknade upp på lördagsmorgon med rejält ont i halsen. Ett litet bakslag från förra veckans förkylning, tänkte jag. Inte det. Sämre blev jag ju längre dagen led och från söndag till igår låg jag helt däckad. Feber, sjukt ont i halsen, illamående, smärta överallt. Tur i oturen att jag varit ledig från skolan sen efter tentan och började om först idag. Dock jäkligt tråkigt då jag skulle vara hemma och få umgås med min kärlek i fleeera dagar, också har jag legat som en döing istället. Menmen, inte mycket att göra. Dock skönt att vara på hemmaplan då man är sådär dålig, både mamma och pappa och älskling nära. Bara bästa sis som saknades! 
Började iaf käka penicillin igår, mot halsfluss, och redan idag har jag mått mycket bättre. Så på förmiddan åkte jag tillbaka hit till Umeå och gick sen på skolan på eftermiddagen. Missade därmed bara förmiddagens föreläsning, skönt. Imorgon är det återigen full dag som gäller, passar inte att vara sjuk här inte! 
Har inte fått i mig mycket mat dom senaste dagarna heller, verkligen inte varit sugen på minsta lilla som är ätbart (vilket verkligen är tvärtemot mitt vanliga jag!!) men nu längtar jag jättemycket till min gröt imorgonbitti, friskhetstecken- helt klart!!

Ni som följer mig på instagram har ju sett det senaste, bestämde mig för någon vecka sedan för att liten förändring var på sin plats. Sagt och gjort, bokade tid hos fina Linnea i Vilhelmina (kompis till andré) och åkte dit i lördags. Klippte rejält och färgade- rött! Pga sjukdomen har jag inte tagit några andra bilder, bjuder därför på samma som jag la upp på insta! 
Tog ju såklart även en sista bild som blond, och ja, det blev ju lite annat.. 


Ska såklart försöka ta fler bilder sen på mitt nya hår, men än så länge känns det jättebra iaf, supernöjd! :) 

Ikväll har vi mest chillat, jag och världens bästa syster. Pimpat naglarna lite inför helgen, då det vankas vintermarknad! 
(Är helsämst på att ta bild på mina naglar verkligen....) 

Så imorgon åker jag då hemåt igen. Men jag får med mig Karin och Hampus denna gång så det blir kul! Ska ju kalasas osv såklart, dock ingen alkohol för min del, ingen höjdare att blanda med penicillinet.. Men jag kommer få träffa finaste brudarna ändå, så jag är mer än nöjd. Ska bli såå kul! Längtar!❤️😘

Nej nu blev det här inlägget typ en roman. Så med det säger jag godnatt! 

friday and i love it

Fredagkväll i soffan med mannen. Kunde inte önskat något annat! 

Tentan imorse kändes bra. Bilfärden hem gick också bra.


Väl hemma blev det ett härligt, svettigt, intensivt pass på gymmet där magen fick smaka. Middag och efterrätt hos mamma följde därpå och nu ligger jag här i soffan. Underbara fredag! 


torsdag och dessa rubriker...

Gårdagen var otroligt häftig. Fantastiskt mycket folk, bra sällskap, ett superproffsigt arrangemang och sen såklart, en underbar hockeymatch som var spännande in i det sista! Det bättre laget för dagen vann, och vi gratulerar därmed Linköping till SM-guldet! 

Idag har det varit fullt upp. Började med rygg/axlar/biceps på gymmet. Styrkan fanns inte riktigt där idag, men jag gjorde så gott jag kunde och körde slut på musklerna ändå! Lunch, städ, tvätt, plugg, matlagning och en sväng ut på Stadium på Ersboda. Köpte en motionscykel åt mamma och så följde det även med ett par träningstights åt mig själv. Spontanshopping, hehe. Kostade bara 100kr och var både snygga och sköna så det var det värt! 
Kvällen avslutades sedan med lite gott fika framför Lyxfällan. 
😍

Imorgon är det så dags, tenta alltså. Känner mig så förberedd som jag kan bli, så förhoppningsvis går det bra! 
Efter tentan tar jag kärran och styr kosan mot Åsele. Långhelg väntar med min kärlek, längtar! 

roadtrip!

Plugget och träningen är gjord för idag. Strax åker jag och Karin och hämtar upp Linn och sen drar vi vidare mot Övik. Väl där möter vi upp pappa för middag och sen blir det hockey, SMfinal Modo-Linköping. Spännande och kul! Hoppas eran onsdagkväll blir lika bra! 
Tjing!✌️

ovälkommet besök?

Ibland knakar vårat kylskåp alldeles för mycket. Särskilt ofta inträffar detta när jag sover ensam hemma. Vilket gör att jag blir lite mörkrädd. Och får ont i magen. Och helst önskade att någon var här och höll mig sällskap. Kanske till och med höll mig i handen. Men nu är jag ju vuxen. Jag klarar mig själv. Det måste jag göra. 

godnatt!

Plugg och träning. Tisdagens göromål. Det bästa var såklart träningen. Fortfarande full av snor, men i övrigt piggare så körde ett rätt hårt pass ändå. Får se hur kroppen reagerar imorgon, förhoppningsvis positivt! 

__________

Ibland önskar jag att saker vore annorlunda. Ungefär som dom är, men inte riktigt. För emellanåt sliter det. Mycket. Just då önskar jag att det vore annorlunda. 

snorig måndag

Har precis avslutat dagen med en stunds One Tree Hill i sängen bredvid bästa sis. 💞 

En dag som i övrigt mest bestått av pluggande och snorande. Ingen träning idag alltså, en kort prommis blev det, men mitt huvud är typ alldeles tjockt, så träning var inte att tänka på. 

Smarrig middag gjorde vi dock och sen fick det bli lite tröst/sjukfika i form av glass framför hockeyn där Skellefteå tillslut vann över HV71. Gött! 


Nu ska jag sova och hoppas att alla baskilusker och allt snor är borta imorgon!! 

Godnatt!

tillsammans med er är jag mig själv

Dyngförkyld och allmänt slut på. Får väl se det som ett kvitto på att gårdagens kalas blev alldeles fantastiskt bra. För det blev det! Det brukar som alltid bli det i Piteå, med världens bästa lag. 


lördagsmorgon

Ska väl inte förstöra en fin tradition. Med andra ord, jag är återigen på plats i en buss. Nu går färden tillbaka till Umeå. Väl där ska jag i princip bara packa om väskan, och byta fordon till bilen och sen blir det Piteå. Lagavslutning med laget där uppe väntar. Ska bli otroligt kul, men det var samtidigt fruktansvärt tungt att lämna min fina kille i sängen nu på morgonen. Ville verkligen bara ligga kvar, men det är ju jag som bestämt att det skulle va såhär, så bara att bita i det sura. 

Nu ska jag försöka sova, så den här resan förhoppningsvis går fort! 

Hoppas ni får en underbar lördag! 

fredagsmys

Ligger i soffan, ätit kycklingtacos till middag och mest troligt gått upp typ två kilo. Men det var det värt, så jäkla gott! Tränat, pluggat lite, ätit lunch ute tillsammans med andré och poat på lite här hemma är väl det jag gjort idag i övrigt. 

Annars så är det mest helt fantastiskt underbart att få vara hemma och mysa med min kärlek. Helt klart det bästa som finns! Lycklig tjej❤️

Ikväll blir det bara mys med mannen min, kunde inte fått en bättre fredagkväll! 

❤️

på bussen

Har nästan blivit standard att jag skriver ett inlägg varje gång jag sitter på en buss, vilket som ni vet har varit rätt ofta på sistone! 
Denna gång tar bussen mig dock varken söderut eller norrut, men rakt in i skogen, haha. Alltså, hem till bästa Åsele till min kärlek! 
Blir bara en snabbvisit, då jag och Karin styr bilen uppåt Piteå på lördag för lagavslutning där. Men då det var så himla länge sedan jag träffade andré, bestämde jag mig för att åka hem en sväng ändå. Fem veckor är på tok för länge, skulle inte klarat nå mer! 

Vaknade iaf upp imorse efter att ha sovit riktigt kasst inatt. Så jag tänkte sova nu på bussen, men kan jag sova då tror ni? Nej, såklart inte. Jag som alltid sover på resor annars! 
Efter bästa frukosten (gröt såklart!) så spenderades förmiddagen på skolan, innan vi for på IKSU och körde ett konditionspass, indoor walking blev det idag. Även idag sprutade svetten och känslan efteråt är alltid lika härlig! 

Gröten😍❤️

On the bus! 

Ja, mycket mer roligt hade jag inte att dela med mig av just nu. Hoppas ni har en fin torsdag! 

onsdag

Förutom det underbara träningspasset som gav massor med energi, har det verkligen varit en dag i flitens anda. Pluggat mycket, både i skolan och hemma och sen även lagat mat, flera matlådor direkt in i frysen!👌 
Faktiskt så har det varit full fart hela dagen, ända till nio, sen dess har jag varit parkerad i soffan framför en film på tv, "sweet home alabama". Ännu en romantisk komedi, love it!☺️

När man har fullt upp går dagarna så otroligt fort också! Men jag klagar inte! 

Passade på att klä mig lite "somrigare" idag då vädret verkligen fört med sig den känslan. Underbart! 

Nu ska jag se klart filmen, sen blir det att dejta kudden. Godnatt! 

highonlife

Har precis avklarat ett grymt härligt och jobbigt cykelpass som gjorde så att svetten bokstavligen sprutade, det är underbar härligt ute och imorgon får jag äntligen träffa min kärlek! #lifeasiloveit




saknad❤️





Idag är det sex månader sedan du lämnade oss för alltid. Vi saknar dig så, älskade mormor❤️

i will love you forever and ever, you stay in my heart....

Det blev en rätt bra kväll i min ensamhet. Fick upp värmen under dubbla filtar och såg en bra film på tvn, "Min bäste väns bröllop". Lite gott tilltugg och tisdagskvällen blev inte tokig alls! 



Passade även på att måla mina naglar, diskret glitter. Dock världens fulaste bild, men skitsamma! 

Den här tisdagen kan i övrigt beskrivas med ett ord -TRÄNINGSVÄRK. Galet! Tror t.o.m jag kände av det inatt när jag sov. Imorse var den rejäl och nu har den övergått till brutal. Körde ett rygg/axlar/triceps pass på gymmet, så mest troligt är det ny träningsvärk imorgon, på alla delar jag inte hade träningsvärk redan. Underbart! Haha 

Har även städat (älskar nystädat!! Önskar bara man slapp själva städningen ;) haha) och pluggat idag. Var även i skolan imorse och gjorde sista labben för den här kursen. 

Nu ska jag stänga mina gröna och sova in onsdagen! Godnatt! 

home alone


Det är kallt och jag är ensam hemma. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen! 

en måndag i vardagens tecken

Kvällen är kommen och dagen är till ända. Har som vanligt krupit ner under filt och täcke tillsammans med vetekudden. Även om våren närmar sig utomhus och man kan klä av sig ett lager eller två (första dagen sen i höstas jag varken hade långkallingar eller täckbyxor!!) är det lika kallt här inne hos oss. Ständigt frusen! 
Men som sagt, våren är på intåg och det känns bra måste jag säga! En riktigt värdelös vinter har det varit, så nu kan lika gärna våren komma. Solen har nu berikat oss med sin närvaro ett par dagar och det är helt underbart! Så mycket lättare att kliva upp på morgonen, roligare att gå ut osv. Me like! 

Dagen då. Duggan imorse gick bra, skönt. Sen blev det ett pass på gymmet, första riktiga passet efter ett par veckor med bara massa hockey. Ben/bröst/biceps blev det. Min ljumske är fortfarande inte i ordning, men jag körde ändå nästan alla benövningar, dock med lättare vikt. Känner redan hur träningsvärken kommer smygandes! 
Tvättat ett par maskiner, veckohandlat på Maxi. Sådanahär vardagssysslor som nästan lyst med sin frånvaro dom senaste veckorna. Dusch, mat, lite plugg och soffhäng beskriver väl resten av dagen. 
Slängde även ihop nyttiga chokladbollar till kvällsfika. Kollade runt på lite olika recept och mixade sedan ihop en egen variant. Blev supergoda verkligen!! 

Ska absolut göras fler gånger! 

Nu ska jag sussa. Längtar tills torsdag då jag äntligen får träffa min kärlek. Låt dom här dagarna gå fort!! 

Godnatt! 

söndagkväll

Hemma igen. I soffan framför tvn. Tillsammans med syster med pojkvän. Som det ska vara. Som vilken söndagkväll som helst. 
Allt idag har flutit på som det ska. Det är fantastiskt ändå, det där med att flyga. På mindre än en timme har man förflyttat sig från Stockholm till Umeå. Underbart! 

Imorgon är det direkt tillbaka till verkligheten. En verklighet då hockeysäsongen kommer vara slut. Tror inte riktigt det har sjunkit in än. 
Det bästa med morgondagen är att det förhoppningsvis bara är ett par dagar kvar innan jag får träffa min kärlek. Fyra veckor har hunnit gå sedan vi sågs sist. Fyra veckor för mycket. Saknar och längtar❤️ 

reflektioner

Tomhet. Besvikelse. Frustration. Man vill ju såklart längre. Att förlora, bli utslagen, det medför inga positiva känslor. 
Men med lite perspektiv på saken, så ska vi såklart vara stolta. Jag är själv otroligt stolt och glad över att återigen ha fått följa med på den här resan. Vi räckte inte hela vägen, men vi gjorde det bra förbaskat bra ändå. Det ska man alltid bära med sig. 

Att få dela bevikelsen tillsammans med världens bästa brudar, gör det dock lite lättare. Mysa, prata och skratta ihop. Precis som vi kämpar, sliter, vinner och förlorar ihop.  

Morgondagen bjuder först på sovmorgon och hotellfrukost innan resan hem börjar. Jag och Karin har turen att få flyga direkt till Umeå, vilket känns fantastiskt skönt. 15.50 lyfter vårt plan. 
Men timmarna imorgon innan dess ska jag passa på att tillbringa med dom här underbara tjejerna! 

godnatt från Linköping!

Just landat i sängen på hotellet i Linköping. 105mil från Piteå. Buss, flyg, buss. Och så är vi här. Avlånga Sverige. Det har man verkligen fått uppleva under sina dar. Nu ska vi släcka lampan, klockan står på 07.45, frukost 08.00. Nedsläpp 14.30. Do or die. Godnatt! 



solstrålarna, de mest underbara

En sån här brytaihopochkommaigen dag blir betydligt bättre och lättare i bra sällskap. Att dessutom få se solen titta fram efter alldeles för många månaders frånvaro, är helt underbart. Hoppet och livsgnistan återvänder. Om man ska vara lite dramatisk. 





I vilket fall. Bryta ihop och komma igen, starkare än någonsin, det är vad vi ska göra. Än är det inte över! 

dagen D!

Dagen är återigen här. Gameday. Nu är det Linköping som står på menyn och det är semifinal1 som gäller. 
Som uppladdning har dagen bestått av lite plugg, lunch och mys med pappa och även surr en stund med mamma och Hugo. Större delen av familjen är alltså här, hör inte till vanligheterna!
Alltså 19.30, LF Arena. Går i vanlig ordning att se på Livearena och följa på gamesonline. Håll tummarna för oss!👍 Nu jäklar kör vi!!👊

trött hjärna

Efter en hel dags plugg har vi nu intagit soffläge en stund, snart väntar käk och så träning efter det! 





because you make me happy



❤️

på bussen- igen!

Återigen på plats i bussen. Rullar just i denna stund iväg från Umeå, mot Piteå. Har verkligen inte varit hemma i Umeå mycket på senaste tiden. Men vad gör väl det, jag får ju spela massor med hockey! 

Igår blev det skola, mer plugg och träning. Pappa kom ju även hit, så himla mysigt. Vi har hunnit ses ett par timmar iaf! 
Idag klev vi upp tidigt och har pluggat hela fm. Böckerna är även nedpackade i väskan så det kommer bli mer av den varan framöver här i veckan. Men resten av den här dagen får hjärnan vila. Nu är det tre timmars buss som väntar och sen är det träning ikväll. 

Idag är det ju också fettisdagen. Ser dock ut att bli semmelfritt för min del. Men å andra sidan tycker jag inte köpesemlorna är allt för mycket att hänga i granen, mammas semlor ska det va!👌 

Trevlig tisdag på er! 


söndag i soffan

Ligger i soffan och tar det lugnt efter en söndag som innehållit både nytta och nöje. Pluggat, städat och kollat hockey. Fått se mina fina tjejer i Löven vinna mot Södertälje med 3-0. Tänk att jag får vara en del av två så grymma lag! 

Är ju alltså hemma i Umeå, ett par dagar iallafall. På tisdag bär det av norrut igen, för på torsdag är det dags, semifinal1. Känns helt fantastiskt att få uppleva det här igen. Slutspel, avancemang, semifinal. Det har varit grymma dagar hittills, och fler väntar! 

Imorgon är det dags för skola igen, känns avlägset nu när man är så inne i hockeyn. Men bara att kämpa på, dugga om en vecka så i veckan blir det att plugga järnet. 

Men imorgon kommer även världens bästa papi hit. Supermys! 

Ha en trevlig söndagkväll! 

Gomat i onsdags! 
Bästa gröten i lyxversion, med banan och kakao, toppat med hallon som vanligt. Mums!!!! 

i sängen

Hemma i min egen säng. Två raka segrar och semifinal är ett faktum. Så sjukt jävla härligt! Kommer sova gott i natt! 

RSS 2.0