on the bus

Återigen på plats i bussen. Nästan som ett andra hem just nu. Hehe 
Passerar strax Umeå. Mitt faktiska hem. Känns konstigt att bara passera. Att bara vara förbiåkande. Men samtidigt känns det bra. Såklart. Sitter ju i en buss med ett gäng grymma brudar. Bästa brudarna. Som tillsammans tog en seger igår. Grymt bra. Så härligt att lira i Piteå igen, i MSSKtröjan. Men än är vi inte nöjda, såklart. Imorgon är det dags igen, kvartsfinal2, nedsläpp 14.00 i Läkerol Arena. 👊 

nu jäklar!

Gameday. Dagen är kommen. Har inte riktigt hunnit bli nervös än, men det kommer, det tvekar jag inte en sekund på. 

Dagen består i stort sett bara av uppladdning för kvällen. Mat och dricka pimplas för fullt. 19.30 smäller det. Kvartsfinal1, mot Brynäs, LF-arena. Matchen sänds även på Livearena och går såklart att följa på gamesonline. 
Det ska bli så sjukt kul! Håll tummarna, för nu jävlar kör vi!👊

❤️

Att få avsluta varje dag med att prata med min kärlek, det är liksom en trygghet och en rutin som betyder så himla mycket. Att få höra hans röst, prata om allt och få den där pussen genom cyberrymden. Längtan och saknad. Ännu en dag sedan vi sågs senast har förflutit, men också ännu en dag närmare tills vi ses nästa gång. ❤️ 

att komma "hem"

Ligger just nu och slöar i Emmes soffa. I Piteå. 
Avslöjar i och med denna bild, att jag tjuvlånar Emmes tofflor. Hehe

Allting igår flöt på bra. Bussresa, käk osv. Innan träningen deltog vi i en presskonferens, mitt livs första, vilket var riktigt nervöst. Men väl avklarat desto skönare! Tillbaka i omklädningsrummet sen, tillsammans med dom röd/svarta brudarna. Och det var som att komma hem. Det kändes himla bra måste jag säga. Träningen gick också bra, så nu är det bara en träning till innan nedsläpp. Galet!! I vanliga fall väntar man ju en hel säsong på detta, nu hann man knappt vänta alls! 

Idag blir det mest annars bara att ta det lugnt, sen är det träning ikväll igen då som sagt. 

Hoppas ni får en fin onsdag! 

on the road again

Sådär. Nu rullade bussen precis iväg från busstation. Om 3h 40min är tanken att vi ska anlända till Piteå. Det blir verkligen mycket bussåkande nu om dagarna. Kommer att ha bussrumpa, som Linn så fint uttryckte det. 

Alltså, det är nytt lag igen. Fast gammalt. Ännu ett SM-slutspel. Det trodde jag inte. Jag menar, jag hade ju i princip redan placerat in mig i facket, hockeypensionär. Men man slutar aldrig förvånas och bli överraskad på vilka svängar livet tar en. Det är bara att spänna fast sig och åka med. Kul ska det iallafall bli. Riktigt jävla kul. 

helgen och andra nyheter

Några snabba ord om helgen. Ljumsken höll för en match, fredag. Vilken slutade i vinst efter straffar! Sen fick jag stå på sidan av i båset. Riktigt tråkigt, men inte mycket att göra. Jag gjorde iaf mitt bästa för att ge all energi jag kunde till mina grymma brudar som krigade tappert. Två förluster blev det dock, men med flaggan i topp tycker jag! 
I övrigt så var det en fantastiskt fin helg. Att få umgås med så härliga tjejer flera dagar, det gör att allt det jobbiga försvinner. Mycket surr, skratt och tokigheter. Hotellfrukost och mys. Också en massa hockey såklart. 

Dagen har flutit på bra, trots den sena (tidiga) hemkomsten. Klev upp och tvättade innan vi åkte ner på stan och mötte upp mamma. En supergod lunch följt av ett par timmars shopping. Härlig omväxling och såklart hur mysigt som helst att få umgås ett par timmar med världens bästa mamma! 
Kyckling souvlaki till lunch


Jeansskjorta och två T-shirtar blev det från H&M
Och tre par trosor från Gina. 

Hittade jättemycket fint (konstigt det där, ibland hittar man inget och ibland hur mycket som helst!!) men det här fick följa med hem i garderoben idag! 
Åkte sedan ut på jysk och köpte en ny hallspegel. Jag kraschade nämligen den förra veckan då vi städade. Tusen miljoner bitar och glas överallt. Hoppas bara jag inte drabbas av sju års olycka.. 

Imorgon blir det andra bullar. I veckan byter nämligen jag och Karin tröjor och drar på oss dom röd/svarta MSSK tröjorna igen. Vi är värvade inför slutspelet som drar igång på torsdag. Har inte sagt något, då det inte varit riktigt officiellt tidigare. Men nu är det nära!! Så imorgon tar vi bussen upp och blir borta resten av veckan. Börjar dock känns mig rätt nervös. Tur jag har bästa sis vid min sida, annars skulle det aldrig gå! 
❤️

Nej, nu måste jag sova. Jag berättar mer sen, eventuellt imorgon. Godnatt!! 

hemma igen

Ca 04.30 rullade vi in i stan. Vilket innebär att jag precis har krupit ner under täcket för några extra timmars sömn. 10.00 står klockan på, tur vi är lediga från skolan. Tycker synd om dom tappra själarna i laget som ska jobba idag, vissa börjar sju. Livet on the road är verkligen glamoröst. Godnatt! 

hockeyhelg

Och nu var vi iväg. Eller vi har då hunnit åka kanske nån enstaka mil möjligtvis. Wifi i bussen dock, woopwoop✌️haha 

Första destination idag är som sagt Sandviken, typ 50mil ungefär, matchstart 19.00. Så kul med match! Däremot drygare med bussresa, men inte mycket att göra åt saken, bara gilla läget. 
Efter matchen drar vi iaf vidare ner till Stockholm, där vi ska bo på Scandic Kungenskurva. På lördag kl13 smäller det igen, match i Södertälje, mot Södertälje. Och så på söndag kl17 är det dags igen, mot Almtuna denna gång. Så det kommer bli en riktigt tuff, men även riktigt rolig helg! Bara hoppas min ljumske håller sig väl med mig så jag kan spela. Håll tummarna, är ni snälla! :) 👍 

Nu ska jag sova en stund tror jag. Haha! Helt klart bästa sättet att fördriva en bussresa på :) 




Trevlig helg på er!

underbara sängen

Har slängt mig i sängen och ska precis släcka lampan för att sova in morgondagen. Bortatripp väntar, bussen rullar söderut ca09.00 med första destination Sandviken. Men jag tänkte att jag skriver mer imorgon när jag sitter på bussen! 

Bjuder istället på en bild på kvällens fika, inte nyttigt för fem öre, men sjuuukt gott!👍

Godnatt! 

torsdagsmiddag😍




bra start på dagen!





Nu kör vi!👊

de senaste dagarna

Ska försöka mig på att sammanfatta de senaste dagarna lite kortfattat:

Lördag: Damkronorna slog Finland och så vann stafettdamerna OS-guld. Vilken start på dagen! Sedan vad det dags för match, för första gången på flera veckor spelade jag fullt ut och oj så roligt det var! Vilket känsla. Så mycket glädje! Så trots förlust i matchen övervägde det positiva. Kvällen tillbringades sedan helt och hållet i soffan. 

Söndag: Lördagens spel betalade sig hårt. Försökte ignorera smärtan, men fick kliva av efter värmningen. Fick istället se på från båset tjejerna tog ett poäng i matchen efter straffar. Smärta, tårar och besvikelse för min del. 
Stafettherrarna tog också OS-guld, mamma kom hit och stannade, vi åt en fantastiskt god lax/räk/ostpaj till middag, jag åt årets första semla och fick utväxten fixad. Så en del positiva saker fick dagen att bli okej ändå! 





Måndag: Skola på fm, en sväng på gymmet för en stund på gymmet. Damkronorna förlorade semifinalen i OS och sen var jag hos en osteopat. Han ska tydligen vara någon "miracleman" men dessvärre har jag inte upplevt några mirakel än så länge. Kvällen var lugn och trött. Färgade mammas hår och bakade en typ av "mellanmålsbar" som blev riktigt smarrig! 


Tisdag: Upp tidigt och iväg på gymmet för cykel och mage. Storslalom på tvn som tyvärr inte gick så bra som förhoppningen var. Iväg på skolan för att färdigställa labbrapporten från fredagens labb. Ner på stan för fika med mamsen på Café Göteborg. MUMS är nog det enda som behöver sägas. Fortsatt lugn em/kväll och nu är jag nedbäddad i sängen. 



Imorgon blir det upp för att fixa frukost i lagom tid till nedsläpp; kvartsfinal Tre Kronor- Slovenien. Sen skola på em och sen ska jag prova på is imorgonkväll. Håll tummarna! 

Godnatt! 

alla❤️dag

Alla❤️dag lider mot sitt slut. Jag och vetekudden har krupit i säng och ska strax släcka lampan. Det har varit en bra dag. Kort labb, gympass, dubbla medaljer i OS, Sverige-Schweiz hockey, pappa kom hit, gomiddag i form av hemgjord klyftpotatis, marinerad fläskfilé och beasås. Hockeyträning och sen några timmar i soffan framför OS-studion med pappsen. Också det dagliga samtalet till mitt hjärta såklart❤️



Imorgon smäller det. Allettan drar igång och HV71 står på menyn, nedsläpp 16.40. Spännande och roligt såklart! 
Men innan dess ska vi såklart hinna med en hel del OS, börjar dagen med Sverige-Finland, kvartsfinal för damerna och så blir det stafett för damerna i skidor osv. Känns som bra uppladdning inför matchen. 

Men bästa uppladdningen är såklart sömn, så det blir det nu! 

Hoppas ni haft en fin allahjärtansdag med mycket kärlek omkring er!❤️❤️ Puss 

inväntar hockeyn!

Efter en grymt god middag i form av fullkornsmakaroner och köttfärssås så sprang jag ner på affärn och köpte mig två kompisar inför kvällen. 

Det är bekvämt (och farligt?) med så nära till affärn! 

Nu har jag intagit soffläge och inväntar bara att hockeyn ska börja, Sverige-Ryssland damerna. Kul! 

Fick dessutom se Kalla vinna ytterligare ett silver tidigare idag (satt på cykeln på gymmet, otroligt vilken teknik det finns alltså..!) Det är ganska perfekt att vi har 50% i skolan nu bara, perfekt när det är OS!! 

tisdag, en riktig OS dag

En ledig tisdag. Som gått fort. Det har hänt mycket, men samtidigt egentligen ingenting. Veckohandling på Maxi. Ett cykelpass på gymmet. Rehab. Och så ett par timmar framför tvn. OS såklart. Har hunnit se Damkronorna vinna över Tyskland. Sett sprint i längdskidåkning, som innehöll all dramatik och spänning du kan önska dig. Och två svenska medaljer såklart! 
Sen såg jag också finalen i snowboard, halfpipe. Sjukt häftigt faktiskt, hur duktiga dom är! 
Sen avslutade jag kvällen tillsammans med syster med pojkvän. Karin och Hampus spenderade alltså kvällen här, och det är ju jag glad över förstås! Jag provade på att göra lite specialfika som jag bjöd på: 

En nyttig variant av enportionscheescake. Ser kanske inte så god ut, men det var den faktiskt! 

Lite snabbt om gårdagen. Dagen och veckan började bra, med full pott på duggan. Skönt! Blev sen ett pass på gymmet och så provade jag köra på is sen på träningen. Kändes rätt bra, klev dock av efter en stund då jag kände av ljumsken litegrann, men inte allra värst. Har inte känts värre idag heller, så det är ju positivt! Ska till en naprapat imorgon för att kolla så att allt ser bra ut i övrigt. 

Några snabba ord om helgen. Den var såklart helt fantastiskt bra. Och gick såklart alldeles för fort också. Som vanligt. Hade iallafall en otroligt bra lördag eftermiddag/kväll tillsammans med finaste brudarna från laget. Att jag sedan fick avsluta kvällen med att lägga mig och kramas med mitt hjärta blev ju bara pricken över iet. Såklart blev det fruktansvärt tomt när han åkt. Men jag har ju tur som har världens bästa sis som förgyller min tillvaro. ❤️ 

Nu blev det här ett långt, blandat och möjligtvis lite flummigt inlägg. Men vill ni se lite bilder osv från lördagen, hur vi såg ut och sådär, gå gärna in på Karins blogg; karinmarkeby.blogg.se , där finns bilder :) 

Nu säger jag godnatt och släcker lampan! 

i'm a little less without you

Som varje gång du far ifrån mig, så känns sängen som en ocean utan dig. Allting blir lite gråare och mitt hjärta känns inte riktigt komplett, då en del av det följt med dig. ❤️ 



underbara fredag!

Idag har verkligen varit en bra dag. Började på bästa sätt med att få vakna upp bredvid min kärlek. Helt klart bästa möjliga sätt att börja en dag på! 
Kort labblektion sen så vi var hemma redan kl10. Ett snabbt mellanmål och sen iväg på gymmet för rygg, axlar och triceps. Kör inga marklyft nu när jag är skadad, vilket är tråkigt, men drog till med en 10a i chins och nytt PB! Äntligen 10!!😃💪 i övrigt ett riktigt gött pass! Lunch, dusch och sen iväg en sväng för några ärenden. Hemma igen så snodde jag och andré ihop en tacopaj till middag. Mums!!😋 


Kvällen kommer nu att avslutas på bästa möjliga sätt. En stor godispåse från hemmakväll, massa tända ljus, flera filmer på tvn och mys till tusen med min fina kille. Underbara fredag!❤️ 




i väntan på kärleken

Trots ledigt från skolan så har det varit en rätt så effektiv dag idag. Pluggade på förmiddagen, innan gymmet. Cykel och rehab stod på mitt schema, älskar variationen när man är skadad... Sen lunch följt av städ och tvätt. Dusch, lite chill tid och sen middag. Plockat undan osv och sen for Karin till Hampus. Jag sitter just nu bara och inväntar mitt sällskap. Konstigt ändå, vi har varit tillsammans i över 2,5 år och ändå får jag fjärilar i magen när det dröjt några veckor sedan vi sågs sist. Mysigt är det också. 
Nu borde han vara på ingång snart, så jag säger helt enkelt bara trevlig kväll! 
Dagens middag- kycklingtacos. Mmmm 

godnatt!

Imorgon får jag krama världens bästa kille. Helt plötsligt så känns livet mycket lättare. Nu kan jag definitivt somna med ett leende på läpparna. Lycka!❤️

tisdagkväll med bästa systra mi

Tisdagkväll och jag har för ovanlighetens skull sällskap! Karin är hemma och ingen är såklart mer glad för det än jag :) vi har intagit soffläge, myst ner oss under filtar och ser på onetreehill. Dessutom väntar gofika, favorit i repris från förra veckan, gino med grädde.. Mmmm... 


Igår var som vilken måndag som helst i princip. Förutom att jag hade turen att få komma till en sjukgymnast på IKSU efter vi hade varit på gymmet. Någon form av bristning i ljumsken och så är jag överansträngd i hela höftpartiet. Så i veckan blir det mycket cykel, rehab och överkropp. Förhoppningsvis så går det som jag vill så jag kan börja på is igen till veckan! 
Gårdagskvällen spenderade jag i min ensamhet, men fördrev den rätt bra med att prata i telefon samt se en film på datorn. 

Idag blev det veckohandling på Maxi, gymmet, och sen har vi pluggat hela eftermiddan. Dugga på måndag så nu är det bara att nöta! 

Nu ska vi fortsätta myskvällen, hoppas ni har en bra tisdagkväll ni med! :) 

bästa söndagskväll❤️





och så var det söndagkväll igen

Sista seriematchen på säsongen såg jag alltså från läktarplats. Jag verkade dock inte speciellt saknad, då mina brudar vann lätt med 11-0. Men jag hade faktiskt en riktigt bra dag ändå. Emme, Joss och Ida kom nämligen upp från Piteå och höll mig sällskap under matchen. Vilka fina tjejer, dom saknar jag verkligen. Tur att det ändå känns precis som vanligt när man ses, trots att det är flera månader sedan :) 

Idag har vi tagit en riktig slappsöndag. Klev upp runt halv 11, för att förflytta oss till soffan och se tv. Gjorde sedan bananpannkakor till lunch. 

Efter det tog vi bilen ner på stan en sväng och inhandlade sista detaljen till nästa helgs partyutstyrsel. Och när vi lyckades fynda dessa på superrea, firade vi med mcflurry! 

Väl hemma provade vi lite kläder, hår och smycken inför nästa helg innan vi gjorde middag. 

Marinerad fläskfilé, ugnsstekt potatis och morötter och beasås. Mumma! 

Nu blir det soffläge resten av kvällen med bästa sis! Ska köra nån tvätt också, men inte mycket mer. Hoppas ni får en skön söndagkväll! 

Ska iaf ha håret såhär nästa helg :) ignorera utväxten bara.... 

RSS 2.0