sweet summer

slänger in ett snabbt inlägg. märker att jag varken har tid eller ork att blogga speciellt mycket, så det får bli det det blir.
solen skiner nu om dagarna och we like it! tillbringar den mesta tiden på golfbanan och trots dom eländiga, förbannade knort-myggen så är det såklart helt underbart! :)
tränar också så mycket som det går :)

nu kommer det att bli golf varenda dag i en vecka och endast två av dom dagarna kommer jag befinna mig i Övik, annars så är jag någon annanstans i sverige, så vi får väl se om jag hinner slänga upp ett inlägg om hur det går! ska försöka!

ikväll blire iaf therese och kanske anna! :) mys.!

hare bra!

au revoir

midsommar

så är det midsommar, känns verkligen inte som det? konstigt, dagarna bara flyger iväg och jag hänger knappt med! vädret varierar, men just nu är det uppehåll iaf.

veckan har bestått av en massa golf. i måndags åkte karin ner till gävle för tävling där och min resa avgick på tisdag morgon ner till vassunda (sigtuna, nån mil nedanför uppsala). det gick väl inte helt kanon att spela, men kom 5a, så man ska inte klaga! karin däremot, gick och vann sin tävling! vad är oddsen liksom?? helt otroligt, men stolt syster är man iaf! :) hihi.
var rätt roligt där också, för det var jättemånga som trodde att jag var karin. tycker verkligen inte att vi är så lika? men det var en gubbe som kom fram och skulle gratulera mig till vinsten, jag fick hänvisa till karin, haha.. rätt kul ändå.

kom alltså hem till övik igårkväll och resan hem hit till åsele gick idag. skönt att vara hemma och faktiskt få stanna ett par dagar nu. blir här ihelgen plus måndag och tisdag, med ett liten utflykt till sollefteå för inspel på söndag. sen blir det golf resten av nästa vecka också. fantastiskt roligt och spännande spel, även om det tar på humöret ibland!

ikväll blir det mys med bruds.
ha en kanoners midsommarafton!

au revoir


helgen

helt kortfattat har helgen varit riktigt bra! träffat en massa gamla vänner, vilket alltid är lika trevligt! umgåtts med carro&camilla, vilket nog alltid kommer att vara lika roligt och händelserikt! haha! pusspåer!
även therese,anna,emma,madde m.fl - ni är så söta hela bunten! PUSS!!

kom tillbaka hit till övik idag igen, blir här imorgon, sen på tisdag bär det av till vassundaa - golftävling, sen blire åsele igen över midsommar!

hare bra!

au revoir

skolavslutning

så kom den dagen då man fick stå på sidan om och titta på när ledet gick förbi. en konstig känsla. man har ju liksom alltid gått med i tåget, men inte idag. konstigt är ordet.
alla var i alla fall superfina, gudarna var snälla och höll regnet borta tillräckligt länge och det fanns blommor i överflödiga mängder. precis som en examensdag ska vara.
kan fortfarande inte förstå att det är ett helt år sedan man själv stog där som nia, det känns som igår.
blev en underbart god lunch på emmas med mami, syster och bror och nu chill en stund.

måste bara tillägga att megan var superduktig! wow...

ikväll blirre uteeee,
hare kung!


ja ett helt år sedan, galet

au revoir

alldeles snart sommarlov och deppens dag

Okej, det har varit riktigt dålig uppdatering på sistonde. Men det har varit ganska fullt upp och jag har helt enkelt inte orkat bloggat.
En snabb uppdatering; sista riktiga skolveckan(förra veckan) är slut, sista skoldagarna är över och alla betyg är satta (nöjd). Vi hade fest hos Sara i lördags, vilken blev som en ny lagfest (synd dock att inte alla medverkade) riktigt, riktigt roligt! tack för den kvällen.
Sen har vi varit på puttom både måndag och tisdag och hittat nya golftalanger, jag nämner inga namn, men en viss brud från luleå kan vi säga dominerade ;)

Sen till dagens händelser, kort skoldag där inget nödvändigt gjordes över huvud taget, skåpen städades ur, papper slängdes och böcker togs hem. Sen blev det en stunds chill, sen träning på kempis (skott&teknik). Efter detta bar det av ut till kanotcentralen (?) där det bjöds på hamburgare MUMS!, och sedan blev det lite snack inför kommande sässong, fika och femkamp! Segrande lag; Capten Erika Grahm, Erica Udén, Bea, Bagge, Hilda och jag själv! Överlägsna dessutom, men vem är förvånad? ;) riktigt roligt iaf!
Kvällen avslutades med tårar, där studenterna Hilda och Fällis höll tårdrypande tal. Hilda kommer dessutom inte tillbaka! :/ tråkigttråkigt..,. Sedan blev det många kramar och tårar när fler skulle åka hem för sommaren, kommer sakna er allihop tjejer! Det är verkligen ni som gjort det här året så bra som det varit! Loveyouall! <3

nej, nu är det dags att ta sig samman och sluta vara så sentimental. imorgon blir det först träning och sen lite fika, sen blir det bussen hem till åsele! skolavslutning hemma på fredag och sedan mysmiddag med lite old friends på lördag, ska bli riktigt trevligt to catch up lite :)

nu blire hej för den här gången, ska försöka att inte dröja så länge tills nästa gång..

au revoir


fotboll

ny dag, ny månad, nya tag. började med fotbollsmatch imorse mot fotbollsgymmarna, förlorade med 2-0 men vi skötte oss bra ändå tycker jag :) men jag vet nu iaf varför jag älskar det spelet! helt sjukt roligt det är att spela fotboll, det suger att man inte kan spela längree. riktigt tråkigt äre, menmen.. you make choices and have to live with them.. helt enkelt.

annars så har dagen bestått av 20 minuters lektion, golfträning och hockeyträning. körde dock bara lite i gymmet eftersom det känns som om huvet helt seriöst håller på att sprängas..


nu blire sängen. natti

au revoir

RSS 2.0