alldeles snart sommarlov och deppens dag

Okej, det har varit riktigt dålig uppdatering på sistonde. Men det har varit ganska fullt upp och jag har helt enkelt inte orkat bloggat.
En snabb uppdatering; sista riktiga skolveckan(förra veckan) är slut, sista skoldagarna är över och alla betyg är satta (nöjd). Vi hade fest hos Sara i lördags, vilken blev som en ny lagfest (synd dock att inte alla medverkade) riktigt, riktigt roligt! tack för den kvällen.
Sen har vi varit på puttom både måndag och tisdag och hittat nya golftalanger, jag nämner inga namn, men en viss brud från luleå kan vi säga dominerade ;)

Sen till dagens händelser, kort skoldag där inget nödvändigt gjordes över huvud taget, skåpen städades ur, papper slängdes och böcker togs hem. Sen blev det en stunds chill, sen träning på kempis (skott&teknik). Efter detta bar det av ut till kanotcentralen (?) där det bjöds på hamburgare MUMS!, och sedan blev det lite snack inför kommande sässong, fika och femkamp! Segrande lag; Capten Erika Grahm, Erica Udén, Bea, Bagge, Hilda och jag själv! Överlägsna dessutom, men vem är förvånad? ;) riktigt roligt iaf!
Kvällen avslutades med tårar, där studenterna Hilda och Fällis höll tårdrypande tal. Hilda kommer dessutom inte tillbaka! :/ tråkigttråkigt..,. Sedan blev det många kramar och tårar när fler skulle åka hem för sommaren, kommer sakna er allihop tjejer! Det är verkligen ni som gjort det här året så bra som det varit! Loveyouall! <3

nej, nu är det dags att ta sig samman och sluta vara så sentimental. imorgon blir det först träning och sen lite fika, sen blir det bussen hem till åsele! skolavslutning hemma på fredag och sedan mysmiddag med lite old friends på lördag, ska bli riktigt trevligt to catch up lite :)

nu blire hej för den här gången, ska försöka att inte dröja så länge tills nästa gång..

au revoir


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0