you're the reason i believe

Torsdag och snart har ännu en vecka passerat. Helgen först, som innebar 4 sköna poäng. Helt klart välbehövligt. Bästa papi var också här. Mys, som vanligt!
Veckan som sådan har bestått av jobb och träning mestadels, som vanligt. Gårdagen innebar städ och tvätt samt middag med brudarna. Alltid lika bra.
Ihelgen är det sista matcherna innan juluppehållet. Och då passar vi på att åka långt ner åt helvete. Skämt å sido, Linköping lördag och HV71 söndag står på schemat. Dryg resa, men så är det i hockeylivet. We'll survive.
Nu ska vi strax käka, ris och kycklingnuggets med sötsursås till. Mummmma!


you only hate the road when you're missing home

Dålig uppdatering, som vanligt.
Ännu en vecka har gått sedan sist. Jag har upplevt min 20årsdag, vilken i sig inte var så märkvärdig. Men det är väl så det är, ju äldre man blir ju mindre grej blir det av att fylla år. Jag fick i vilket fall en hel del fina presenter av mina nära och kära. Och jag fick äta tårta. Och framförallt, så fick jag en massa kärlek. Himlarns vilka fina människor jag har omkring mig alltså. Jag är en väldigt lycklig 20åring.

På min 20årsdag samt min dageneftermintjugoårsdag spelade jag hockey. Mot mitt fd lag Modo. Vilket inte slutade så speciellt roligt. Ingen rolig hockeyhelg alltså. Oerhört trist för stunden, men så kommer man på att det trots allt ju bara är idrott. Hade i vilket fall en fin helg med mina fina lagkamrater. Kul att vara tillbaka i matchandet igen.

Idag är det nyttodagen onsdag. Och onyttodagen onsdag. Jag har städat, tvättat och bakat (2 långpannekakor, känner mig som en riktig husmor!), därav nyttigheten. Sen har jag varit på middag hos Joss, därav onyttigheten. Ja, ni fattar.

Nu är det bedtime, dags att natta kudden. Eller ja, för min del är det väl egentligen madrassen jag nattar mestadels. Har tre kuddar i sängen men har sällan någon av dem under huvudet. Konstigt hur man fungerar ibland..

I vilket fall, sweet dreams mina vänner. På återseende.


when did it all change?

Another onsdag är här. Ännu en halv vecka, tre jobbdagar och två träningsdagar är gjorda. Städat, tvättat och handlat är också gjort. Ikväll är det middag hos Sara med brudarna som gäller. Sweetness, som Joss skulle sagt.
Lite information om resten av veckan. På fredag tar jag och sis bussen hem till bästa Åsele för att fira lite födelsedag. Närmare bestämt 20årsdag, gånger två.
På lördag åker vi sedan vidare till Övik för att möta Modo, också gånger två.
Vilket också innebär comeback i matchandet för egen del. Spännande och nervöst. Men mest av allt kul såklart. Superkul.


White snow, all gone now

Idag har förresten jag och Karin varit på stan. Och handlat julklappar. Lite tidigt kan tyckas, men vi ville vara i god tid i år. Så dom flesta julklapparna är klara nu, bara några som ska beställas på internet, men det känns helt klart som att vi har läget under kontroll. Skönt.
Just nu sitter vi och ser hockey, Rosvik-Kiruna City. Senare ska jag äta middag och spendera kvällen med Emme, Joss och Jossa. Det kommer garanterat bli bra!


No way back

19år och 51veckor. Så gammal blir jag idag. Det är alltså exakt en vecka tills jag fyller 20. En vecka tills jag lämnar tonåren för gott. För tidigt för åldersnoja? Kanske. Men på något sätt så får jag lite ändå. 20 är ju tydligen den åldern som är viktigast att fylla. Och visst, klart det ska bli skönt att komma in på krogen när dom har 20årsgräns och att kunna handla själv på systemet. Men det är väl nästan allt. Det är som skönt att vara 19. Man är som fortfarande liten. När man fyller 20 blir det liksom rakt in i vuxenlivet på riktigt. Ingen återvändo. Men det är väl bara att acceptera. Gilla läget. Jag är inte liten längre. Eller jo. I en vecka till är jag liten. En vecka till som 19.


come a little closer, closer to me

Dagarna rullar på och snart är det helg igen, skönt.
Jobbet flyter på bra, det är roligt och jag känner mig som nöjd. Jobbar ju i och för sig bara halvdagar men det är helt lagom för mig. Då kan jag och Karin fara och träna extra på eftermiddagarna, det är perfekt.
Har kunnat träna på riktigt bra den här veckan också, så det känns superskönt. Har ju kört två pass på is hittills och ikväll blir det tredje. Det har känts både bra och dåligt. Superkul har det verkligen varit och sjukt jobbigt, men jag har fått lite ont. Men vi ser väl hur det går, om det blir bättre eller inte, det får tiden utvisa. Bara att hålla tummarna!
Igår var det onsdagsmiddag här hos oss i läggan. Vi bjöd på en kycklinggryta/gratäng variant med pasta som är sjuuukt god. Tror faktiskt alla tyckte det också. Sen till efterrätt tvärbakade vi en blåbär/hallonpaj med vaniljsås till. Riktigt mumma! :) Och sällskapet är ju som vanligt toppen, så det blev en mycket lyckad kväll. :)
 
Nu ska vi strax dra iväg till hallen. Vi har städvecka den här veckan så det blir till att städa omklädningsrummet nu innan träningen, bra tajmat av mig där att komma tillbaka rakt in i städveckan.. haha
 
Tjing!
 

baby please, come home to me

Ytterligare en dryg vecka har passerat och uppdateringen här är sämre än någonsin.
Den gågna veckan var upp och ner, jobbade endast 1 o 1/2 dag sen var jag sjuk och låg hemma. Vilket i sin tur resulterade i att vi begav oss hemåt en dag tidigare, alltså redan torsdag mitt i dan eftersom även min kära syster var krasslig och inte heller kunde varken jobba eller träna. Och efter den längsta och jobbigaste bilfärden hem någonsin (superdåligt före!) så anlände vi alltså i älskade Åsele torsdageftermiddag. Så hela långa helgen spenderades på hemmaplan med dom människor jag älskar mest, helt underbart. Återvände hit till Piteå igår igen. Idag har jag jobbat och tränat och ikväll gör jag comeback på isen igen. Ska bli grymt roligt. Lite nervöst också, måste jag erkänna. Men det ska väl förhoppningsvis gå bra. Ni får gärna hålla alla tummar ni har för att det inte ska bli något bakslag. Hoppashoppashoppas.

RSS 2.0