do you i ever cross your mind? to me it happens all the time...

Ännu en helg och snart också ännu en måndag är till ända.

Helgen resulterade i 3 nya points till röda laget. Hade bud på mer, men tyvärr orkade vi inte hela matchen mot Segeltorp i lördags och istället blev det en riktigt sur förlust. Vi tog dock revansch igår mot Linköping och krossade dom med hela 6-1! Nu återstår bara 2 matcher av serien, Munksund hemma till helgen, galet va fort den här säsongen har gått!
Helgen i övrigt bjöd inte på så mycket intressant, förutom en otroligt lång bussresa igår, kändes som att den aldrig skulle ta slut, men hem kom vi ju ändå.. (typ 2 i natt)

Pallrade oss upp 9 imorse, trots att jag inte somnade förrän runt 3. Var sådär lagomt trött, men dagen har ändå flutit på rätt bra. Har varit helt underbart väder ute och vi promenerade faktiskt både till och från skolan idag, så har till och med lyckats njuta lite av det!

Annars så är det hårdpluggning inför geografiprov på onsdag som står på schemat just nu, ska bli skönt att få det bortgjort även om det är mycket som ska in...

Nej, nu ska jag krypa till kojs, seminarium på engelskan imorgon bitti... Godnatt!


(weheartit)

i don't know who i am

Friday. Oh lovely friday.
Har dock varit en riktigt trött fredag idag. Skulle nog tippa på att det är efterdyningar från gårdagens få timmar till nattsömn, ganska väntat..

Hade faktiskt sovmorgon imorse, fantastiskt skönt, aldrig fel helt enkelt.
Historia och idrottsmedicin och sen var jag fruktansvärt trött. Var nästan så att jag gjorde en Emelie och skippade gympan för att ligga och halvsova på mattan i stora salen, men jag var tapper och kämpade på med gymnastiken, trots att jag inte kan påstå att kullerbyttor, hjulningar, stå på händer och spagat och sånt är min styrka. Snarare typ inte, verkligen inte.
Drog till Kempis för lite slappt HG innan träningen. Gick helt okej, och tröttheten försvann när vi kom på is. Sånt gillas.

Annars så består denna fredagskväll av i princip ingenting alls. Med tanke på att klockan står på 05.00 imorgon, så lär det bli en riktigt tidig kväll. I helgen väntas nämligen ny roadtrip med röda laget, Segeltorp och Linköping står på kalendern. 2 extremt viktiga matcher i jakten på seriesegern!

Nu ska jag lägga mig i soffan, slå på lite Let's Dance, käka en apelsin och lite naturgodis och, citerat av min kära granne Ida, "vila hjärnan lite grann", kan behövas. Bra sagt faktiskt.


Ingen bra variation av bilder just nu men en favorit går alltid att bjuda på.
Kärlek!

baby, you're a firework!

Torsdag. En låååååång torsdag.
Började med uppstigning 04.45 imorse. Var dock inte speciellt trött faktiskt, kommer väl senare i guess.. Aja, det var alltså dags för inventering på Stadium, 05.30 till ca 10. Tiden rullade på rätt bra, även om blippljudet blev aningen monotont i längden.
Efter inventering bar det av raka vägen till skola. Ledarskap - film, lunch och därefter matteprov ----godkänt och kursen finito! greeeat! drar nog igång med matteE nångång nästa vecka mest troligt.. :) haha
Direkt från skolan bar det sedan av ut till Kempis för träning. Helt ok träning, inte mer, inte mindre.
Hem, hämtade lite pannkakor från Joker då inspirationen till matlagning låg på noll, eller kanske på minus tillochmed. Efter pannkakorna gick jag och sis upp till Skyttis för att kika på lite hockey. Övik mötte Kiruna, playoff till Allsvenskan. Rolig, lite flängig match. Övik bjöd faktiskt upp till fight, mycket mer än jag hade räknat med, men fick tillslut se sig besegrade med 6-3.
Gick hem i snålblåsten, såg hockeykväll och ska nu lägga mig i sängen. En lång, men händelserik och rolig torsdag!

Förövrigt så vände ju också Modo underläge med 3-0 till 5-3, riktigtriktigt bra!!! Hoppas bara dom fortsätter såhär, vore ju inte dumt att undvika kvalserien om vi säger så...
Skellefteå däremot tappade och torskade, inte bra... Men dom ligger ju iaf lite bättre till i tabellen än Modo, som tur är..

Nej, sängen nu! Nattti! 

do you ever miss me?

Onsdag.
Har typ ingen skola just nu. Lärarna är sjuka, vilket innebär att lektionerna blir inställda och dessutom är alla inlämningsuppgifter klara. Kan inte säga att jag klagar.
Dock finns ju matten kvar, så vi fortsätter att kämpa på med den. Prov imorgon, och sen är kursen klar!

I övrigt har dagen inte innehållit så mycket. Skulle egentligen varit och kört fys hos Jocke nere på arenan just nu, men hade lite ont i halsen imorse och har haft ihållande huvudvärk hela dagen, så vilar istället. Hoppas på att det känns bättre tills träningen ikväll, vill träna!!!

Nej, nu ska vi se lite mer OTH och sen skulle jag tippa på en powernap...

i'm not missing you at all

Tisdag. Chilltisdag.
Började med engelskaseminarium imorse, typ en halvtimme, sen väntan på att idrotten skulle börja. Efter det hade vi egentligen slutat, klockan va halv 12. Dock så käkade vi först lunch och sen stannade vi kvar och jobbade lite matte. Är inne på sluttampen på D-kursen nu, bara 7tal, repetition och prov kvar, sen är kursen klar! Lutar mer och mer åt att det kommer bli MatteE också, men vi får se. haha
Har sedan dess också hunnit med Coop och nästan 2 avsnitt OneTreeHill. Tårarna bara rinner, avsnitten igenom. Usch.. Är jättelöjlig, jag vet, men jag kan inte rå för det..

Nu väntas snart käk, kassler och ris - Mums! Sen ikväll blir det alagsmatch som gäller, vem vet, kanske en av dom sista man får se MODO i Elitserien den här säsongen, som det ser ut nu väntar ju Kvalserien till våren..

Nej, off to käk!


KÄRLEK!

you are fucking perfect to me

Är trött som ett as, har huvudvärk och fryser som en tok. Känner egentligen för att bara krypa ner under täcket, se en film och sova lääääänge, typ tills imorgon. Men nejdå, snart bär det av på träning...

Har varit ganska irriterad och less på det mesta idag. Haft en helt ovärd dag i skolan, gjorde ingen nytta förutom att skriva filosofiprovet och jobba ett par tal matte. Suck..

Fysade på arenan och har sedan dess försökt plugga geografi eftersom vi har prov på onsdag, men det vill verkligen inte gå in.. Jordens uppbyggnad, mineraler och bergarter, vulkaner, kontinentaldrift, endogena krafter, exogena krafter, vatten, hav blablablabla... det går in genom ena örat, ut genom nästa. Slutade med attt vi tog en powernap istället..

Känner verkligen hur det här blev ett enda stort ovärt, klagoinlägg..
Bäst att sluta här och åka på träning istället...


let somebody love you

Älska måndagmornar när klockan ringer och det känns som om man supit jävel dan innan, men man kämpar sig upp bara för att det känns som att man måste gå på lektion. Sen när man kommer på skolan visar det sig att läraren är "förkyld" och att lektionen är inställd. Då verkligen känner man hur man älskar måndagmornar..... SUCK

hey, anybody in this room, can you talk to me a while?

Söndag. Tillbaka i Övik.

Dagen har dock tillbringats hemma i Åsele. Hälsat på farmor och umgåtts med bästa.
Runt halv 7 satt vi oss dock i bilen och åkte tillbaka hit till Övik igen.

Helgen har varit helt underbar och jag kan bara återigen konstatera att jag har alldeles fantastiskt underbara vänner! :)

Imorgon är det åter tillbaka till verkligheten, börjar med seminarium på Samhällskunskapen första timmen, för att följas upp med filosofiprov... Aja, bara att göra sitt bästa och hoppas att det går bra!

Nej, nu ska jag fortsätta kika runt och läsa ikapp på bloggfronten, sen ska jag krypa ner i sängen. Natti!


Borta bra, men hemma bäst!

i'm taking you down

Sitter hemma i kära Åsele hos Världens Bästa Therese! UNDERBART!
Vi har hunnit catcha up det mesta som hänt de senaste typ 6veckorna sen vi sågs, tog bara ett par timmar ;) höhö
Sitter mest och chillar just nu, har på melodifestivalen, men kan inte påstå att intresset är spec stort från våran sida.. Ikväll blir det nog bara fortsatt chill, prat, kanske nån film osv, bara mys helt enkelt! :)
Gårdagen då. Helhetsbetyget skulle man väl kunna säga var helt okej!
Åt och fixade osv hos Bea, riktigt skoj, och sen blev det förferre där också, det var mycket roligt måste jag säga! Själv hann man bli riktigt på G också innan vi for ut ;) höhö
Sen drog vi vidare ut till Brux, det var väl inte jättemycket folk direkt, men jag ska inte uttala mig om den saken då jag faktiskt inte har något att jämföra med sen tidigare studentfester så ;P haha
Där var det väl helt okej, blev en del dansande osv, men kan inte påstå att jag kände många människor! Mest parkfolk också tror jag, så det förklarar väl en del av saken.
Aja, var väl inte roligaste festen jag varit på, men den dög! Drog iaf hem vid nångång före 2, så var i säng halv tre ungefär, skönt!
Klev upp runt 11 imorse, käkade, packade, gick till Bea och hämtade bilen och sen drog vi hemåt =) Kom till Åsele runt halv 3, sa hej till mamma och sen har vi bara varit här hos Therese :) hur mys som helst! hihi
Nej, kanske ska ta och vara lite social nu, hörs!
bjuder på en bild från förra årets fjällfarande!
Världens bästa!

so raise your glass!

Torsdag. En ganska så bra dag.
Skola som vanligt; andra provet i MatteD - godkänt!, mer matteräkning, projektarbete, filosofi, idrottsmedicin.
Sen träning dirr efter skolan, plus lite cykelintervaller efter det.
Nu väntar tre dagars vila, underbart och välbehövligt!
Imorgon är det skola som vanligt, sen imorgonkväll är det 113dagars - paaarty! Ska bli sjukt skoj att få testa på studentfestandet också! hihi
På lördag bär det sedan hemåt Åsele. Ska bli underbart att få komma hem en sväng, även om det bara blir för dryga dagen ungefär, men att få träffa vänner och familj känns väldigt värdefullt!

Nej, nu ska jag börja röra mig mot sängen, och ladda inför morgondagen!


både paarty och att få träffa världensbästa inom dom kommande 2 dagarna, känns gryyymt bra!


i just want to see you smile

Onsdag. Lite av en konstighetstonsdag. Fast ändå på ett bra sätt, sammanlagt iaf!
Dagen började dock som vanligt med hockeygym kl 8. Gick ju rent åt skogen, om jag får säga det själv. Ångrade att jag överhuvudtaget hade klivit upp.. Var på riktigt dåligt humör, vilket inte direkt gjorde saken bättre..
Åkte sen vidare till skolan, där svenskan blev flyttad till samhällskunskapstiden, vilket innebar att talet stod för dörren. Blev toknervös, panikläste igenom talet ett par gånger innan, men lyckades sedan genomföra det ganska bra tycker jag, är nöjd allt som allt, och framförallt så känns det sjukt bra att ha det bortgjort!
Sen visade det sig att geografin blev inställd, eftersom Bettans bil stannat mitt på e4an (!! ;P), så då var skoldagen slut - underbart!
Åkte hem på Valla, sov ett tag och chillade innan fysen på arenan väntade. Blev riktigt jobbiga cykelintervaller som gjorde att man bara ville spy.. Klarade mig dock, och det kändes sjukt skönt efteråt!
Åkte ut på Kempis för nästa träningspass, med lite paus för käk och efter träningen for vi på arenan igen för att se 2 perioder av j20 matchen. Riktigt dålig match, då Löven var riktigt dåliga..
Sedan vi kom hem har det bara blivit lite OTH och fika, och nu äre sängen som gäller, hoppas på att vakna upp piggare och på bättre humör imorgon!

GODNATT


Hittade verkligen ingen bild som passade inlägget,
så passar bara på att inflika att jag längtar till sommaren - GRYMT MYCKET!!

promise me

Tisdag. En bra tisdag.
Sovmorgon, skola, plugg, käk. Sen fick vi besök av både Julia och Frida och sen kom Emelie och Ida. Plugget fick vänta. Ibland är det bra också. Riktigt bra.
Jag drog också iväg på ett besök hos Anton och David. Snackade bort en hel del tid där också, bra det med.
Sen har jag pluggat lite efter det, men bara lite.
Nu ska jag ta lite fika och sen sova. 
HG 08.00 imorgon.
Godnatt!


snart får jag träffa dessa underbara människor igen, längtar!!
kärlek! <3


all that i am after, is a life full of laugher, as long as i am laughing with you

Måndag.
Alla hjärtans dag.
Kan inte påstå att den varit mycket annorlunda jämfört med alla andra måndagar.

Hade dock sovmorgon imorse, och det klagar man ju aldrig över.
Filosofi, ledarskap/matte var dom enda lektionerna på dagens schema.
Ut på Kempis för lite HG, körde typ 20minuters friåkning, sen orkade vi inget mer. Ibland orkar man bara inte, så enkelt är det.
Åkte hem och fixade käk, sen blev det plugg. Ut på Kempis igen, först fys - styrka, och så is då. Kör ihop med juniorerna den här veckan, då nästan halva laget är på landslag. Träningen gick väl sådär, ganska så tunga ben, så vilodagen imorgon känns mer än efterlängtad!

Imorgon väntar ännu en sovmorgon, underbaart! Dock så är det engelskan som är inställd vilket inte betyder mycket ro inte, för då ska man ju göra det man skulle gjort på lektionen, hemma istället. Ibland är det inte lätt.. Men det blir väl någon fler timmes sömn iaf, och det gillas starkt!
Börjar då 10.30 imorgon, sen har jag bara 2 lektioner, så slutar 14, känns inte helt fel det heller. Och hela kvällen ledig, så man egentligen skulle kunna göra vad som helst. Men vad lär det bli? Jo, PLUGG.. Fan, har så jävla mycket just nu. Men gör hellre bort det nu i veckan, så helgen blir ledig. Dock kommer den inte att vara det ändå, då det är 2 prov och muntlig redovisning måndag-tisdag. Puh. Livet kan va bra jobbigt ibland alltså..

Nej, oj vad lätt det är att hamna i negativitetens hemska håla, skärpning nu!

Tror jag ska börja röra mig till sängen och förhoppningsvis vakna upp till en riktigt bra och vacker dag imorgon, godnatt mina vänner!


passar på att skicka ut en stor kram på alla hjärtans dag,
hoppas ni haft en bra dag!


i'm not a perfect person

6-5. Vinst. 2 sekunder kvar. Vi hade turen med oss, för en gångs skull. Konstig match. Nog kanske den konstigaste matchen någonsin, som Beggan sa.

Har också hunnit med att kika lite hockey uppe på Skyttis, Åsele/Vilhelmina/Storumans U16 var på besök för träningsmatcher mot ÖSK U16, kul! Blev en förlust och en vinst för dom, kul att träffa lite Åselefolk också!
Annars så har vi också hunnit med att tvätta och se Solsidan. Snart ska vi bänka oss framför en film också, sovmorgon imorrn så då får man!

Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder....
Drar en goding från arkivet istället, saknar mina brudar!!!


you can count on me

Lördag.
Blev en försmädlig torsk idag mot Brynäs. Vi var det klart bättre laget, men hockey går ut på att göra fler mål än motståndarna, och det gjorde Brynäs idag, så är det bara.

Gårdagen var förövrigt en bra dag. Hittade och köpte balklänning, iiiih, riktigt spännande, nöjd är jag iaf! :) hihi
Sen blev det myskväll med mamma och syster, hårfärgning, Lets dance och film :) plus ett väldigt trevligt besök av 5 glada pojkar som ville ha skjuts! haha ;)

Dagen har förutom match innehållit en mycket skön långpromenad på förmiddan i solskenet samt en riktigt god middag på Safari efter matchen :) har också sett Melodifestivalen och nu är det bara degning som står på schemat.. :)

Imorgon är det ny match som gäller, bara att ladda om för 3 nya poäng!


RÖDA LAGET!


are you ready to go?

Thursday.
Började riktigt jobbigt. Kämpade oss upp till filosofin, för att vi skulle få info om provet nästa vecka, bara för att komma till skolan, vänta ett tag och sedan få veta att våran lärare inte kommer för att han va hemma med sjukt barn. Surt, riktigt surt. Tror dessutom att det aldrig varit så många från SpIL3 på filosofin en torsdagmorgon som denna, bara för att lärarn inte va där. Nästan lite smått komiskt.
Jag och Karin drog därför upp på valla igen, ibland är det helt underbart med bil!, pluggade lite och for ner på skolan igen. Gjorde första matte provet i D-kursen, vilken slutade med godkänt, skönnnt. Pluggade mer matte, nu på kapitel två, innan vi avnjöt en underbart god tacoslunch. Mer skola, matte, idrottsmedicin och projekt, innan det bar av ut till Kempis för träning. Träning, semlor från coacherna, lämna av grejerna på arenan, käk, tv, hockey, plugg.
Det är väl ungefär så dagen har sett ut.

Imorgon, fredag. Ännu en vecka lider mot sitt slut, fast det bästa såklart fortfarande är kvar! I helgen väntar dubbelmatch igen, Brynäs lördag och Leksand söndag. Båda matcherna spelas dessutom i arenan, lite ovanligt, men skoj såklart.

Imorgon anländer dessutom mor till stan, så det lär bli myskväll, funderar faktiskt också på att färga håret, är riktigt sugen på det! 

Fast morgondagen börjar med fys på arenan 08.00, så nu blir det sängen. Natti!


PDOL 2010!!!
Fungerade inte att ladda upp bilder, så bjuder ännu en gång på en bild från arkivet..

 


i spend my time, just thinking about you

Onsdag. Vanligtvis mördaronsdagen, men idag har det varit en ganska så chill onsdag.
Den började dock som vanligt med att ta sig upp imorse, vilket alltid är lika jobbigt på onsdagar av någon konstig anledning.. HG var förövrigt riktigt roligt, med mycket spel, dock gled ligapokalen ur fingrarna på oss i det gula laget då svarta avgjorde i sista sekunden... Surt.. hehe
Dagen fortsatte med skola, 2 lektioner, sen ner på arenan för fys. Ett litet snabbt ärende på stan (en tid är bokad för något inom en ganska snar framtid, som jag dock inte vill avslöja riktigt än... hihi) hans med innan det bar av ut till Kempis för dagens träning. Den skulle egentligen varit 20.45-21.50, men blev ändrad till 16 och därmed var hela onsdagen och förmodligen hela veckan räddad, puh..
Efter träningen har det bara blivit käk och plugg.

Tja, det var väl dagen det ungefär.
Imorgon väntar en vanlig torsdag med tidig träning 16.00, dirr efter skolan, skönnnnt. 
Alla träningar den här veckan, onsdag, torsdag, fredag, är förövrigt klockan fyra. Man börjar ju nästan fundera vart världen är påväg när vi har så bra träningstider.. he he he 

Nej, nu blir det lite svenskanationellatalträning innan oth, fika och sen sängen väntar!

CIAO


Hittade ingen bra bild som passade inlägget, så kikade en snabbis i arkivet och hittade den här godingen.. Snart två år sedan, galet vad tiden går....


jag vill ha dig nu

Tisdag. Tuesday. Tirsdag. Mardi. Martes.

Gått i skola hela långa dagen, och sen utökat den dagen med ett par timmars plugg. Suck. Just nu är det riktigt mycket i skolan. Har 3 muntliga redovisningar (varav 2 på engelska), ett tal (svenska nationella), 3 prov samt 2 inlämningsuppgifter (engelska) och allt ska vara gjort innan sportlovet. Känner stressen bara jag tänker på det. Och min prestationsångest gör ju inte saken bättre heller, om vi säger så..
Aja, bara att kämpa på, göra sitt bästa och längta tills allt är över.. haha!

Dagens bästa var iaf Jossas födelsedagsfika hos Appe, MUMS! Jossa är för söt hon...



Nej, nu blir det lite OTH innan sängen står för dörren, HG 08.00 imorrn bitti..

i'm down on my knees for you

Vi tog med oss ytterligare 6 poäng till det röda laget efter en ny helg i huvudstaden, GRYMT! 2-1 mot AIK och 5-0 mot Ormsta blev resultaten.
En riktigt bra helg tycker jag att det har varit.

Vi kom hem nångång efter 2 i natt till Kempis, vilket betydde att det inte blev någon skola imorse. Gick ner och käkade lunch och gick på ledarskapen på eftermiddagen bara. For ner på arenan och körde ett lättare fyspass, åkte hem och har väl typ pluggat, käkat, sett tv och chillat sedan dess. En annorlunda måndag, eftersom vi inte hade träning ikväll, men det var ganska skönt, och välbehövligt.

Har svenska nationella talet nästa vecka. Är lite nervös, gillar inte att prata inför grupp. Men själva talet är i princip färdigskrivet nu, så det är väl bara till att tränatränaträna, så kommer det nog gå ändå.

Imorgon är det vanliga träningslediga tisdagen. Dock med skola 8-15 som vanligt, men det funkar.
Imorrnkväll ska vi också på fika, då världens bästa Jossa fyller 20 år idag, (men bjuder på fika imorrn). Grattis vännen! :)  

Nej, dags för sängen!


se den man vill se, vara den man vill vara

Friday, i löööwe it.
Efter en välbehövlig sovmorgon imorse (igen!!) har jag varit riktigt utvilad och pigg idag, inte varje dag!
3 lektioner; historia, idrottsmedicin och bad, sen träning. Kändes helt okej, var betydligt piggare i både kropp och huvud idag, så det känns positivt inför helgen!
Kom hem och gjorde middag, ris, kyckling och currysås - MUMS! :) Tog datorn till soffan och såg Center Stage - Turn it up! Länge sedan sist, men en GRYM film! Sen klagar jag ju inte över att titta på Kenny Wormald - snacka om godbit! hihi ;)
Har hunnit kika igenom lite bloggar och fb osv, ska gå och ta lite kvällsfika nu och se One Tree Hill, innan sängen väntar. Imorgon bär det av, samling 05.45, vilket betyder att klockan står på 05.00.... 
Men 6 poäng att hämta hem!
Hörs igen, mest troligt efter helgen!


Kenny Wormald - MUMMMMMS!!

hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Thuuursday.
Sitter med en proppmätt mage efter en supergod pastacarbonara middag :)
Pappa är på besök för att se derbyt ikväll, Modo-Timrå och 3 (återigen) OTROLIGT viktiga poäng!

Dagen har bestått av skola heela långa dagen. Har dragit igång med matte D och det är riktigt roligt, även om det är svårt också såklart. Hade faktiskt glömt hur roligt det är med matte, men det är det faktiskt!

Annars så har jag inte så mycket att berätta faktiskt, en dag kvar till helg, alltid lika skönt. Till helgen bär det åter iväg ut på roadtrip med det röda laget, med Stockholmo som destination. Serien har vänt, så vi möter AIK och Ormsta igen. 6 nya points att hämta hem till norr!


har inte så många bilder på datorn, alla är på externa hårddisken och den orkar jag inte koppla in...
så bjuder på en bild ur arkivet istället!
våra pärlor till kusinbarn, Jackie till vänster och Etta till höger.. :)

need a second to breath

Onsdagen är till övers. Snart iaf.
Har varit en ganska lugn onsdag, jämfört med de flesta andra onsdagarna.
Tog sovmorgon till halv nio. Underbart. Var dock ändå trött när jag vaknade. Men det verkar ju inte spela någon roll, det är samma varje morgon.
Tog iaf bilen ner till skolan och snackade lite med syon, så nu är det bestämt att MatteD blir av, då det bara kan vara till våran fördel. Känns roligt och faktiskt inspirerande, hur konstigt det än kan låta!
Sen skulle vi egentligen börja med matten, men då Mange inte var där idag, drog vi på arenan och fysade istället.
Sen blev det coop, lunch, plugg, middag och träning. Känner verkligen att huvudet inte hänger med just nu. Är mentalt utmattad eller nåt. Hoppas en vilodag från träning imorgon hjälper till att ordna upp det..


Vill ha sommar.....

i'm so tired of being lonely

Tisdag. Vanligtvis träningslediga, men inte idag. Det är bytt så vi har träning idag och ledigt på torsdag eftersom vi har match imorgon, Munksund hemma!
Dagen har väl varit som vanligt ungefär, GRYMT jobbigt att kliva upp imorse, engelska, bad - där vi förövrigt bara var 3 st, BRA SPIL3!, geografi och avslutningsvis svenska. Något nytt är att jag och Karin mest troligt kommer att lägga till MatteD nu dom här månaderna som är kvar innan studenten, bara läsa kursen för att få godkänt och meritpoängen, kommer nog bli en hel del jobb, men förhoppningsvis är det värt det.

Gårdagen blev lite annorlunda än tänkt. Hade skola bara på förmiddagen, sen for vi ner och gymmade på arenan och sen hem och pluggade. Just när vi tänkte ställa oss och laga mat och tänkte att vi hade all tid i världen, så ringde dom in oss för att spela match med juniorerna, Sundsvall hemma. Så vi fick tvär sno ihop nå käk och skynda oss dit, stressigt och inte direkt den optimala uppladdningen, men alltid roligt att spela match! Matchen, som blev rätt grisig och så, som det alltid är mot Sundsvall, slutade tillslut 3-2 till oss. Själv var jag osmart nog att snacka till mig en tia och fick sitta i utvisningsbåset i vad som kändes som minst halva matchen.... Var ju egentligen bara 12minuter, men ack så långa 12 minuter säger jag då.. Ångrade mig ganska snabbt, då jag hatar, verkligen HATAR att sitta i utvisningsbåset. Men ibland får man passa sig för att kalla domarn dum i huvet... Man lär sig väl..

Nu ska vi göra i ordning ett par tvättar och börja göra käk, sen bär det av ut på Kempis för träning. Såg precis att hockeygym imorgon bitti är inställt, kunde inte ha kommit mer lägligt, jag behöver sova...

Passar på att visa lite bilder från lördagen då.. Som sagt, kvallan är inte den bästa men..


RSS 2.0