are you ready to go?

Thursday.
Började riktigt jobbigt. Kämpade oss upp till filosofin, för att vi skulle få info om provet nästa vecka, bara för att komma till skolan, vänta ett tag och sedan få veta att våran lärare inte kommer för att han va hemma med sjukt barn. Surt, riktigt surt. Tror dessutom att det aldrig varit så många från SpIL3 på filosofin en torsdagmorgon som denna, bara för att lärarn inte va där. Nästan lite smått komiskt.
Jag och Karin drog därför upp på valla igen, ibland är det helt underbart med bil!, pluggade lite och for ner på skolan igen. Gjorde första matte provet i D-kursen, vilken slutade med godkänt, skönnnt. Pluggade mer matte, nu på kapitel två, innan vi avnjöt en underbart god tacoslunch. Mer skola, matte, idrottsmedicin och projekt, innan det bar av ut till Kempis för träning. Träning, semlor från coacherna, lämna av grejerna på arenan, käk, tv, hockey, plugg.
Det är väl ungefär så dagen har sett ut.

Imorgon, fredag. Ännu en vecka lider mot sitt slut, fast det bästa såklart fortfarande är kvar! I helgen väntar dubbelmatch igen, Brynäs lördag och Leksand söndag. Båda matcherna spelas dessutom i arenan, lite ovanligt, men skoj såklart.

Imorgon anländer dessutom mor till stan, så det lär bli myskväll, funderar faktiskt också på att färga håret, är riktigt sugen på det! 

Fast morgondagen börjar med fys på arenan 08.00, så nu blir det sängen. Natti!


PDOL 2010!!!
Fungerade inte att ladda upp bilder, så bjuder ännu en gång på en bild från arkivet..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0