back in business

Hemma igen. Eller ja, det har jag ju varit ett par dar.
Hade iaf en helt underbar vecka i Turkiet med bästa brudarna. Skratt, mys, dans, sol, bad, god mat, goda drinkar. Ja, veckan innehöll nog det mesta man kan önska sig! Förutom att den gick för fort då, som alltid.. Menmen. Tillbaka i vardagen nu, och det är ganska skönt det med. Hunnit jobba ett par dagar, träna lite grann och kramats med min kärlek. Har dock varit ganska sliten, säkerligen pga lite för lite sömn i utlandet, vilket resulterade i feber häromdagen, därav har det inte blivit allt för mycket träning. Idag blev det däremot ett löppass, grymt jobbigt men sjuuukt skönt efteråt. As usual.
Just nu sitter jag hos frisör mamma, hon klippte mig imorse och nu fixar hon utväxten. Välbehövligt!

Igår drog jag, Karin, pappa och Hugo med fullastad släpvagn till Umeå för att göra första flytten in i nya lägenheten. Känns faktiskt riktigt bra och tror att det kommer bli mysigt och fint där också. Kul!

Ikväll blir det middag här hos mamma och sen ska vi ut på kulturnatta och se lite uppträdanden. Sen kommer även André hem senare ikväll, han har varit borta ett par dagar, så det känns skönt.

Det blev ett långt inlägg, men whatever. Ha en trevlig kväll!


Påååväg!

Återigen ett påväg-i-bilen-inlägg. Nästa Turkietresa är alltså här. Spännande, kul och nervöst. Känns helt sjukt att det är dags nu. Som vi har räknat ner, och nu är det ingen nedräkning kvar!
Dagen har bara spenderats med förberedelser och packning. Förhoppningsvis är allt med, om inte så löser det sig ändå!

Kändes annars som en väldigt bra dag att åka iväg, då det var knappt 10grader och regn hela dagen. Nu åker vi mot sol&värme, underbart!

Hare gött!


RSS 2.0