all that i am after, is a life full of laugher, as long as i am laughing with you

Måndag.
Alla hjärtans dag.
Kan inte påstå att den varit mycket annorlunda jämfört med alla andra måndagar.

Hade dock sovmorgon imorse, och det klagar man ju aldrig över.
Filosofi, ledarskap/matte var dom enda lektionerna på dagens schema.
Ut på Kempis för lite HG, körde typ 20minuters friåkning, sen orkade vi inget mer. Ibland orkar man bara inte, så enkelt är det.
Åkte hem och fixade käk, sen blev det plugg. Ut på Kempis igen, först fys - styrka, och så is då. Kör ihop med juniorerna den här veckan, då nästan halva laget är på landslag. Träningen gick väl sådär, ganska så tunga ben, så vilodagen imorgon känns mer än efterlängtad!

Imorgon väntar ännu en sovmorgon, underbaart! Dock så är det engelskan som är inställd vilket inte betyder mycket ro inte, för då ska man ju göra det man skulle gjort på lektionen, hemma istället. Ibland är det inte lätt.. Men det blir väl någon fler timmes sömn iaf, och det gillas starkt!
Börjar då 10.30 imorgon, sen har jag bara 2 lektioner, så slutar 14, känns inte helt fel det heller. Och hela kvällen ledig, så man egentligen skulle kunna göra vad som helst. Men vad lär det bli? Jo, PLUGG.. Fan, har så jävla mycket just nu. Men gör hellre bort det nu i veckan, så helgen blir ledig. Dock kommer den inte att vara det ändå, då det är 2 prov och muntlig redovisning måndag-tisdag. Puh. Livet kan va bra jobbigt ibland alltså..

Nej, oj vad lätt det är att hamna i negativitetens hemska håla, skärpning nu!

Tror jag ska börja röra mig till sängen och förhoppningsvis vakna upp till en riktigt bra och vacker dag imorgon, godnatt mina vänner!


passar på att skicka ut en stor kram på alla hjärtans dag,
hoppas ni haft en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0