torsdag

Torsdagkväll och jag har krupit ner under täcket redan, tänkte läsa några sidor i väntan på att min man ska ringa för det vanliga kvällssamtalet och godnattpussen. 
Torsdagkväll alltså, redan fredag imorgon! Herregud, dagarna går verkligen fort och nu är det bara en vecka kvar innan vi lämnar oktober för november. 

Idag har det varit en riktig pluggdag, suttit många timmar med kemin, är bara 1,5 vecka kvar till tenta, så man kan väl kalla det tentaplugg då! Då det dessutom varit vilodag från träning idag, så har det endast blivit några kortare promenader, plus ett besök på Ica Maxi. 
Till middag slog vi på stort och slängde ihop baconinlindade, ostfyllda kycklingfiléer med sötpotatismos till. Riktigt mumma! 
Trots tråkigheter som plugg, så har det varit en riktig systerdag idag, väldigt mysigt! Har verkligen världens bästa syster❤️ 

Veckan i övrigt har varit som vanligt, skola, plugg, träning, äta, sova. Inget särskilt. Förutom vädret som slagit om helt?! Snö på tisdagkväll och sen har det varit riktigt varmt både igår och idag, varmt som i 10+, varmare än på länge, typ flera veckor! Väldigt mystiskt. 

Tror jag avrundar där, slänger upp diverse bilder som vanligt!
Godnatt!

Standard på torsdagar- bananpannkakor till lunch! 



❤️

Kommentarer
Postat av: K

❤️

2013-10-25 @ 08:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0