back to normal

japp, så var första skoldagen gjord efter lovet. det känns som om det var flera veckor sen man var i skolan, men egentligen är det bara drygt en. konstigt, ibland kan man verkligen bli förvirrad av tiden.

i vilket fall så var det en vanlig lugn måndag, med träning och en lektion, nästan som vanligt iaf. vi körde ju fystester imorse, men bara dom "lugna" delarna, det vill säga styrkedelarna. vi har fortfarande bip och cooper kvar, plus en del annat, så än är stormen inte över.
annars så har dagen tillbringats med plugg för det mesta, håller på med mördaruppgiften inom natur/samhälls.. den ska va färdig innan den här veckan är slut och jag kan väl säga att man får göra det mesta själv i gruppen. fast tur jag har karin, vi hjälps åt, lärarna får skylla sig själva om dom får två väldigt lika inlämningar, när vi inte fick vara i samma grupp. det känns dock som dagens timmar gav resultat, vilket är en lättnad!.  
vi var också ute och sprang en sväng, skönt, nnu kan man sova gott i natt!

ett sämre besked idag, var dock att golfträningslägret har blivit tidigarelagt en vecka, till nästa helg, vilket betyder att vi inte får fara hem och fira valborg.. det känns skit just nu, hade längtat till det. men det är bara att bita i det sura, när vi väl är där blir det ju roligt, men just nu är det tungt.

idag har vi också varit duktiga nog att gå in på en körskola och boka tid för den här kursen man måste ta innan man får börja övningsköra! så det blir om ungefär tre veckor, alla andra innan det var redan fullbokade. så snart, snart får vi börja köra! efterlängtat!!

they say time change things, but actually you have to change them yourself

au revoir

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0