övik

så var man tillbaka i övik igen. skönt på ett vis, tillbaka till verkligheten och vardagen, men samtidigt jobbigt. det har varit så otroligt skönt  att vara hemma och bara göra ingenting alls.! men just nu har man ju livet och skolan här, så det är bara att kämpa på.

gårdagen var riktigt rolig! dagen tillbringades med att sitta ute i solen och läsa, men det var kallt!
kvällen blev först film med brudarna, sen drog vi ut på byn. fick ett roligt samtal från min bror som ville att vi skulle komma på fest hos krille. vi drog dit, där det mycket riktigt var fest. mycket folk, fylla och underhållande skulle man kunna sammanfatta det, med några små missöden på köpet. haha.. efter ett bra tag drog vi därifrån, mötte upp himla trevligt folk på samhälle och efter en stunds pratande och skrattande i kylan, drog vi hem till oskar. där var det varmt och skönt och vi lyssnade på musik, pratade och åt upp typ halva hans skafferi :) hihi (liten överdrift men ändå). sen for vi och drog raggen runt byn med andreas, innan han skjussade hem oss :)

idag har jag inte gjort någon nytta över huvud taget. vi packade ihop våra grejor, slappade framför tvn och sen gickk bilen tillbaka hit till övik. mamma skjussade :) :) nu ska jag försöka göra lite matte, sen blire tidigt i säng ikväll, ladda inför fystester imorrn! WIIE, not..........

au revoir

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0