i keep on ducking and nothing helps, i can't stop missing you

Another week has gone. Har haft fullt upp i veckan, därför har bloggandet fått stå på sidan.
I vilket fall så har det varit en ganska bra vecka. En ganska vanlig vecka också för den delen.
Skola, träning, plugg, mat osv, precis som vanligt.
Igår hade vi match mot Munksund, vilken slutade med vinst 10-3! Grymt bra, även om spelet varierade så är vinst huvudsaken, och 10 baljor är inte tokigt det heller!
Innan matchen gick vi på stan med mami, shoppade lite grann och åt tacobuffé, riktigt mys! :) eftersom Björn Shifs har varit i stan ihelgen så var det galet mycket folk på stan, kändes typ som julhandlingshysteri eller något, fast det är 2månader för tidigt.. Galet iaf..
Efter matchen så blev det hem för att göra sig i ordning, sen var det dags för middag med laget på restaurang Safari, mycket god mat och super mys var det! Efter käket drog vi vidare till Beggan för lite lagferre, vilken innehöll talangjakt, singstar, tjo och tjim, vilken senare avslutades på Max, riktigt trevligt var det iaf! Talangjakten var en höjdare också måste jag säga, alla bjöd på sig själva och det blev måånga skratt! :) tack för en superkväll brudar!!<3

Denna söndag har det då inte hänt så speciellt jättemycket, jag och sis gick en sväng ner på stan och kikade runt, inhandlade 2par örhängen, men inget mer. Sen har vi pluggat och tagit det lugnt. Lagade pasta carbonara till middag, riktigt mumsigt =)
Är dock riktigt förkyld, snorig och ont i halsen och allmänt hängig. Får se hur det känns imorgon, vill verkligen inte missa träningen.... Blir nog riktigt tidigt i säng ikväll och hoppas på att jag sover bort det!


En av bilderna från gårdagen, snodd av bella =)
Orkar inte ladda upp fler bilder nu, kanske kommer senare i veckan =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0