talking about a revolution

Sitter hemma i läggan och inväntar idol. Det är j20 match på arenan, men jag är helt slut och har en huvudvärk som vägrar släppa, så jag stannade hemma för att ladda för helgen istället.

De senaste dagarna har bara rullat på som vanligt, skola och träning. Igår var det alagsmatch på arenan, derby Modo-Timrå. Riktigt bra drag på läktarn och spännande match även om hockeyn i sig inte var den allra bästa. Slutade tillslut med Timråvinst efter straffar och efter att matchen svängt både hit och dit. Men alltid roligt att få se hockey, det gillas!

Annars så bär det av ner mot Leksand imorgon bitti, tidigt som attans. Kl 16.00 är det nedsläpp, första bortamatchen för säsongen, ska bli skoj! Sedan på söndag 14.00 är det Brynäs i Gävle som står för motståndet. Ska bli skoj att dra igång med bortatripperna också, även om det är jobbigt att kliva upp på resdagen. Det är alltid roligt att dra iväg på resor tillsammans med brudarna, bara att hoppas på att det blir bra results också =)

Sen får jag ju inte glömma bort att det är en riktigt viktig dag idag också, papps fyller år så stort grattis Pappa! <3 Meeen, kanske viktigast av allt, VÄRLDENS BÄSTA THERESE fyller 17år idag också!! STOOORT GRATTIS igen gumman, saknar dig jättejättemycket! <3<3


Världens bästa vän, finns ingen bättre! <3

Oj, nu börjar idol, ciaao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0