i can see it in your eyes that you are listening

Tillbaka i Pite efter en sista helg i Åsele på väldigt länge. Blandade känslor, men det är ju bara att göra det bästa av situationen helt enkelt.

Matchen i lördags slutade med vinst, 4-1. Ingen kanonmatch för egen del, men skön avslutning på säsongen med en vinst iaf. Dock så kvarstår ju den allra sista, och viktigaste, matchen av alla på söndag, men då kan inte jag och Karin spela eftersom vi befinner oss här i Pite på träningsläger. Kommer bli nervöst att höra hur det går, håller ju allt som går att hålla för att det ska bli vinst och serieseger.....!!!

Resten av helgen kan jag bara säga var bra, mycket bra.


Just nu nästan stormar det ute. Blåser som tusan gör det. Men ändå är det som varmt i luften. Himla knepigt det där. Det är väldigt jobbigt när man ska cykla, hur man ska klä sig liksom. Man vill ju inte frysa när man är ute, men samtidigt så håller man ju på att löka sönder så fort man kliver in genom dörren. Ett riktigt dilemma. Ett i-landsproblem helt klart. hehe

Idag har vi förövrigt varit på jobbcoachmässa. Många intryck, mycket information, men tillslut fick vi oss iaf en jobbcoach och ett möte inbokat. Spännande att se vart det leder, helt klart. Men det känns bra att det händer något iaf!


bjussar på en bild från när vi var uppe i Andrés stuga i somras..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0