with you by my side i no longer fear

Måndag, ny vecka.
Började med att fara på skolan där efter 8. Dock så har vi ingen lärare för Anna är inte där - dåligt less man blir - IGEN. Det är ju liksom inte första gången det händer heller... Tycker att så ofta som hon är borta borde hon fan ha ett system att hon meddelar när hon inte kommer, så vi slipper komma dit i onödan jämt, skulle ju liksom vara värt med sovmorgon istället! For i vilket fall som helst upp på valla då vi märkte att hon inte skulle komma, såg en film och sov i en timme, väärt!
Efter lunchen blev det typ en timmes ledarskap och fika (våra muffins blev väldigt uppskattade! tihi :)) och sen tog vi bussen ut på kempis och friåkte ett tag. Sen blev det hem igen, coop, käk och snart blir det kempis och träning. Bara 50min idag, skönt! Imorrn ska vi till Nordingrå och spela träningsmatch mot Härnösands u16 - skoj! :)

Helgen bestod av träning och matchtittande på lördagen, först en stund på j20 och sen alaget såklart. Vinst i båda matcherna och alaget såg faktiskt riktigt bra ut, iaf i 2 perioder! Det känns riktigt roligt att hockeyn har börjat på riktigt nu, tycker verkligen om att se på hockey, i princip vilka som än spelar! Sen blev det bara film och mys med papps på kvällen =) Igår lirade vi träningsmatch mot Ösk u16, vilken slutade med torsk 6-4, även fast vi var mycket bättre, speciellt från början! Menmen, så är det, det gäller att göra flest mål och orka hålla ihop hela matchen och det gjorde inte vi, för många individuella misstag och för mycket slarv..

Sen var det ju valet igår också, vilket slutade med seger för alliansen och att SD kom in i riksdagen. Förstår inte hur man kan rösta på SD, dom har så otroligt konstiga värderingar. Dom fick tom med fler röster än vänsterpartiet.. Vad är det som händer? Aja, vi märker väl vad som händer, så länge inget av blocken samarbetar med dom så har dom ju dock inte så mycket att säga till om, hoppas det förblir så!

Nej, nu är det träningsdags, hörees!


Kommentarer
Postat av: Sveea

Vänstern ska vara minst, dom har konstiga värderingar.



Annars var det skamligt att SD kom med och att vi inte fick majoritet.

2010-09-20 @ 19:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0