just look forward, stop looking back

Sitter just nu och lyssnar på lite auditions från idol, man lyckas ju alltid missa när det går på tv eftersom vi tränar. Tur datorn finns!

I vilket fall så blev denna onsdag inte riktigt som jag trodde innan. Känns som det har varit ett enda flängande fram och tillbaka. Började med att det inte blev is på hg imorse, pga av den dåliga isen, så istället blev det fys med Jocke på arenan. Är alltid roligt att köra med honom, det finns liksom alltid en mening bakom varje övning man gör och det känns så bra! Iaf så efter fysen blev det samhällskunskap. Trodde vi, men Anna var sjuk idag också, så istället åkte jag, Karin och Ellen och handlade inför kick-offen imorgon, snabbt hade vi gjort av med över 1000kr, på typ bara mat, allting kostar verkligen! Efter det blev det att kolla dom allra sista detaljerna inför imorgon, och det känns faktiskt bra! (peppar, peppar....) men som det ser ut nu så har vi koll på det mesta, så det är bara att hoppas att det går någotsånär efter planeringen!
Efter det blev det svenska där vi ser filmen Matrix. Måste säga att det är riktigt jobbigt när man liksom inte riktigt fattar vad som händer, det är ju en övernaturlig film, men det är sjukt irriterande när man inte vet vad som är verkligt och inte och man hela tiden måste sitta och tänka för att förstå något överhuvudtaget. Menmen, det är bara att göra sitt bästa för att hänga med och hoppas att det går vägen.
Sen var det slut för dagen och det bar av upp till läggan. Lite engelskaplugg plus packning för morgondagen hanns med innan det blev käk, sen lite mer plugg och sen träning. Eftersom vi inte fick gå på is ikväll heller, så blev det fram med löpardojjorna. Intervaller runt fotbollsplanen och sen lite cirkelträning på det. Grymt jobbigt var det att löpa, benen var inte dåligt stumma på slutet, men så otroligt skönt efteråt så det finns inte!
Efter träningen har det bara varit fika och datorn, uppladdning för morgondagen!

Imorgon och fredag väntar alltså den (efterlängtade?!) kick-offen för SpIL2. Faktiskt så tycker jag att det ska bli roligt, hoppas bara att det blir det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0