26 maj

Känns nästan som om man redan gått på sommarlov. Men bara nästan.
Gårdagen innehöll en lektion, eller ja, beror på om man kan kalla den för lektion. Utvärdering var det iaf på religionen. Så den kursen är helt avklarad, och även naturen som tog slut idag. Psykologin är avslutad sedan länge, matten också. Så det är bara svenskan där vi ser på film, ledarskap där vi planerar kick-offen, engelskan vilken slutar efter redovisningen på fredag och idrotten som vi har kvar just nu. Ganska chill om man säger så. 
Så nu om dagarna är det bara någon enstaka lektion, träning och slappa som gäller. Men jag klagar inte!

Solen började just skina ute, den har ju gömt sig dom senaste dagarna och värmen också, men förhoppningsvis är båda påväg tillbaka.

Annars så, om man bortser från att skolan nästan är slut, så känns det verkligen som att det snart är sommar. Ute grönskar det för fullt, det är ljust typ hela nätterna och datumen på mjölken börjar vara framstämplade till juni, då känns det verkligen nära. Underbart!

Hade förövrigt yoga imorse på hockeygym. Inte så värst ansträngande egentligen, men det var behövligt att få slappna av i kroppen och köra ett mindre hårt pass, för jag känner mig faktiskt ganska sliten i kroppen just nu av all träning.  

Snart är det gympa, brännboll mot HIL-arna, bara seger som räknas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0