it's always better when we're together

Måndag. Helgen är över och en ny vecka har börjat.
Några snabba ord om helgen då. Efter kanske århundradets segaste första period mot Linköping i lördags spelade vi upp oss i andra och tredje, men det räckte ändå inte hela vägen utan slutade i förlust, 3-1. Resa upp till 08-landet och uppladdning inför söndagen. Dit kom vi råtaggade och tog även med oss 3 pinnar efter vinst, 3-1. Otroligt, underbart skönt. Glädjeyra efter matchen. Efter att AIK också slagit Leksand lite senare så är vi nu till 99% klara för slutspel. I teorin finns en chans att Leksand ska gå om oss, men den teorin ska vi krossa redan på lördag då Leksand kommer hit för match.
Såå, det var väl helgen ungefär.

Idag är det som sagt måndag, och en ny matchvecka har börjat. Har spenderat dom vanliga timmarna på jobbet och sen handlat, tagit det lugnt och käkat middag. Om en timme ungefär drar vi iväg på hallen för måndagens vanliga senträning. Men det känns okej. Faktiskt. För en gångs skull.

Annars så är det bara drygt en vecka kvar av den här månaden. Sen är februari finito. Skönnt. Är verkligen sugen på vår nu. Vi gick ut i shorts igår efter matchen. Vilken känsla. Det känns definitivt bra att det snart är mars.

Sen kan jag också säga att nästa vecka, äntligen, så får jag träffa min älskling igen. Även fast det är 11dagar kvar, så är det ändå nästa vecka. Det ger hopp. Saknar han, hur mycket som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0