home!

sitter just nu i soffan hemma i åsele och bara myser. ute är det vitt, kallt och vintrigt. här inne är det varmt, tända ljus och tomtar överallt. börjar få riktig julstämning nu, vilket kanske är på tiden, med tanke på att det inte ens är en vecka till julafton!

kom hem igår då, 30 minus ute och man kände verkligen att man var i norrland! underbart ändå, även om det var på gränsen kallt faktiskt, men hellre kyla än regn och slask, helt klart!
gårdagskvällen tillbringades bara hemma med mami och papi :)

idag var vi först iväg på skolan en sväng och såg den årliga matchen mellan eleverna och lärarna, sen blev det gymmet och sen förbi en sväng hos farmor :) nu ska vi snart iväg på ishallen för träning, dock lär det vara riktigt kallt i ishallen är jag rädd, men det är väl bara att vänja sig igen! :p

ihelgen blir det till att hjälpa farmor och farfar att börja flytta. eller farmor just nu, eftersom farfar ligger på sjukhuset fortfarande. kommer kännas konstigt när dom inte bor kvar längre i huset, där dom liksom alltid bott, men det är väl bara att acceptera det som händer när åren går, jag är inte liten längre och dom är inte unga heller för den delen, jag börjar snart att inse det..

nej, träning nästa!

au revoir 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0