the best part of me was always youu

Dålig uppdatering på sistone, i know. Men det ska bli förbättring!

Måndag idag, tillbaka till verkligheten. Kan inte påstå att det kändes alltför motiverande att dra sig till skolan imorse efter nästan 2 veckors lov... Men snart är det slut, skönt!

Helgen då. Valborgsmässoafton blev en riktigt mysig kväll. Först gooomiddag med ett gäng brraa bruuds (tror seriöst jag gick upp typ 3 kilo....) sen spenderades största delen av kvällen hos Robin Liss framför en brasa bestående av en gammal vedbod (som brann riktigt bra) med en massa trevligt folk!
Gårdagen och dags för första matchen för säsongen, dock bara träningsmatch, men ändå! Vännäs borta, på deras nya konstgräs! Åh, va underbart det är att spela fotboll! Om än riiiiiktigt jobbigt, hockeykondisen är inte vad den ska.... haha
Matchen slutade med seger, 4-2. Stundvis rikigt bra spel dessutom, grymt skoj! Själv gick det rätt så bra, fick också trycka in en boll så det var riktigt kul!

Dagen har då bestått av skola plus fystester. Kan inte påstå att kroppen var i toppform efter gårdagens match, men det va ju ba å göra sitt bästa. Vissa testresultat var väl mer okej än andra..

Nu ska jag ta och byta om, om 25minuter börjar fotbollsträningen på Skyttis! Dock så snöregnar det ute...
Men aja, bli väl till å kuta mycket så man håll sig varm helt enkelt!

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0