söndagkväll i soffan

Söndagkväll och helgen närmar sig sitt slut. Har intagit soffposition och planerar inte att lämna den förrän det är dags för sängen!
 
Gårdagens match slutade med förlust, 2-1. Ett väldigt tufft spelande Modo var bättre än oss, sett till hela matchen. Alltid tråkigt att förlora, men vi är nära dom nu och det är kul!
Efter matchen blev det en riktig slöarkväll, bara jag och världens bästa pappa. Vi gjorde kycklingtacos till middag och sen såg vi två filmer. Först hyrde vi "Hur många kramar finns det i världen" och sen såg vi "Familjen Jones" som gick på tvn. En mycket skön kväll!
 
Idag har varit veckans första träningslediga dag. Istället for jag och pappa och handlade på Maxi och sen for vi en sväng på Jysk. Sen tittade vi på Vinterstudion och såg samtidigt hockey på datorn. Efter lunch åkte han hem. Efter det har jag och Karin pluggat lite grann, tagit en promenad, sett mer hockey på datorn, käkat middag och tvättat. Och nu som sagt, är det soffläge som gäller. Tänker se "Så ska det låta" och sen "Hur många lingon finns det i världen". Bra tvkväll!
 
Imorgon är det dags. Tentadags. Fysik står på menyn. 09.00 är det startdags. Håll gärna tummarna!
 
Hängde även upp årets hockeybild på väggen, tycker det är så hemtrevligt med foton!
 
Ha en trevlig söndagkväll! :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Lycka till!!!! 😊😊

Svar: Tack stumpan!😊
Clara Markeby

2014-01-13 @ 05:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0