vardagslyx

Fredag. Härliga fredag! Sitter och äter en bit mörk choklad som efterrätt till kvällsfikat som bestod av riskakor med jordnötssmör och banan. Inte helt tokigt fredagsfika kan jag lova! 

Efter gårdagens förmiddagslektion städade och tvättade vi. Efter det har det varit vardagslyx i dess sanna bemärkelse! Mamma kom hit vid tre (hon skulle jobba här idag) så då åkte vi ut på rusta och kollade runt och handlade lite småsaker. Sen blev det middag- flygande Jacob. Mmmmm...
Det kanske inte ser så gott ut, men det är det kan jag lova!!!

Efter det for Karin till Hampus så jag och mamma åkte ner på stan och gick på bio. Det händer ju verkligen typ aldrig, så det var jättemysigt! Vi såg Kärlek Deluxe och vi tyckte iaf den var jättebra :) när vi kom hem tog vi en prommis till anton och johanna och surrade där en stund innan vi gick hem igen och surrade ännu mer innan vi skulle sova! 
Idag har vi varit lediga från skolan, så vi for på gymmet efter lunch (nytt PB i chins, 9st!😃) och i allmänhet ett riktigt gött pass! Sen åkte vi ner på stan, tog en fika med mamma och strosade runt ett tag. 

Mmmmm.... 

Väl hemma blev det gårdagens rester till middag, behöver inte säga mer😋 

Mera surr med mamma innan hon åkte iväg hemåt och sen träning i vanlig ordning ikväll. 

Helt klart väldigt fina dagar med världens bästa mami! 

Nu ska vi förbereda morgondagen innan det är dags för sängen. 
Imorgon är det nämligen bortamatch mot Clemensnäs och sen ska vi på födelsedagsfirande hos Carro! Ska bli jättekul! Sen sover vi över där (i Skellefteå) och åker hem igen på söndag. 

Så, ha en fin helg mina vänner! :) 

Kommentarer
Postat av: Therese

GRYMT VÄNNEN!! 😊👍💪❤️

Svar: Tack stumpan!😊😃👍❤️
Clara Markeby

2014-01-25 @ 07:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0