come on baby, turn the lights off

En stressig dag är fulländad. Egentligen borde den inte blivit så stressig som den blev, men på något vis blev den det ändå.
Började med tester imorse, rörlighet, stående längd, chins, bänk, frivändning och benböj blev det. Helt okej nöjd ändå! Vi skulle gjort beep också, men hann inte, så vi kör det nästa vecka istället. Jag vet att det bara är att skjuta på det oundvikliga, men det var skönt ändå. Efter det fick vi i sista sekunden veta att vi hade svenska, så det blev stress dit, gick från den lektionen lite tidigt för att hinna till körlektion, så det blev stress dit, körde - vilket gick ganska bra!, sen blev det lunch, hade bara typ 20min på oss, så det blev lite halvstress där, sen geografi där vi skulle göra en karta av skolgården, där vi skulle mäta en massa ute och så, och eftersom Ellen hade bråttom och det började regna så blev det stress där också. Dock var det sista lektionen så det var skönt. Sen gick jag och Karin och körde cykelintervaller.
Under dagens gång fick vi reda på att vi skulle få en ny roomie, och att hon skulle komma ikväll. Lite sistaminuten, men vad ska man göra liksom? Gilla läget. Så det blev rycket hem, duscha, cykla ner på coop sen försöka plocka ihop grejer i garderober, toaskåpen, skafferi, kylskåp, frys, ja alla ställen som hon ska ha tillgång till som vi liksom utnyttjat nu när vi varit ensamma. Samtidigt så körde vi ett par maskiner tvätt och åt middag. Efter middagen blev det lite plugg, eller bara ett brev som vi skulle skriva till Gunilla på engelskan, plus lite glosor vi fick av hon också. (hon kör hårt direkt!) Sen blev det fångarna på fortet och sen dess har jag suttit här.

Puh, det var nästan lika jobbigt att skriva om dagen som att uppleva den. Som ni ser så har det varit fullt upp hela dagen, men det har varit roligt också, tiden går fort!

Nu väntar sängen på mig, hockeygym first thing tomorrow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0