hallå igen

Tänkte slänga in ett inlägg, nu när det blivit augusti och allt. Sommaren hittills har gått fort och det känns som att den snart är slut, även fast det är 3 veckor kvar tills skolan börjar.
Mycket trevligt har hänt sen sist vi hördes, bla Åsele Marknad, Hockeyskolan i Övik, Stockholm och PDOL, många trevliga minnen med underbara människor! Är någon intresserad av att se lite pictures från sommaren, finns ett nygjort album på min facebook, det är bara att se och njuta! 
Den här veckan blir den sista riktiga veckan här hemma i Åsele, för till helgen drar hockeyn igång, med blandade känslor. Känns superkul att få träffa alla brudar igen och gå på is, men samtidigt är det ju hur underbart som helst att bara vara hemma med alla vänner här! Dom två kommande veckorna blir därför lite pendlande fram och tillbaka mellan Åsele och Övik, innan skolan börjar igen då. Det är med blandade känslor som också skolan börjar. Tredje året. Sista året på gymnasiet. Störst. Äldst. Ett år av möjligheter och roliga tillfällen att se fram emot. Men samtidigt, tankar. Val. Vad händer sen? Samtidigt som det känns skönt att det bara är ett år kvar av skolan, så känns det jobbigt också. Skolan är ju en trygghet, en känsla av att alltid veta vad som händer, utan att man behöver oroa sig över morgondagen. Men sen är det ju också dags att växa upp, börja leva livet på riktigt, göra saker, uppleva saker, resa, möta nya människor. Ja, göra saker man aldrig gjort förut, men alltid velat göra. Våga pröva vingarna. Ja, som ni märker så finns det många tankar och känslor inblandade, tur jag ändå har ett år kvar att samla på mig ännu fler, och förhoppningsvis reda ut några av dom också.

Det blev visst ett riktigt tankeinlägg det här, men det var skönt att få skriva av sig lite också. Nu ska jag strax dra iväg på spinning, dagens andra träningspass. Men vi ses och hörs, förhoppningsvis inom en snar framtid.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0