övik

Är tillbaka i öviken igen, kom i fredags. Fredag och lördag innehöll fystester av lite olika slag, gjorde dock inte alla, men tillräckligt många. Är helt okej nöjd med de flesta, även om cykeltestet var sådär... Det var helt sjukt jobbigt! Tror nästan det är typ det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, och det säger ändå en del.. ;P
På fredan efter testerna var klara, lagade vi mat tillsammans i laget och lekte lite lekar och hade lite såkallad team building, mycket trevligt! Kul att se alla brudar igen också, känns att det är ett tag sen nu!
Igår efter coopertester var avklarat blev det arenan och alagets ispremiär. Började med match mellan ångermanlands och västerbottens tv-puckslag innan det var dags för alaget att äntra isen. Dom spelade plojmatch mot bandylandslaget, en period bandy och en period hockey. Var faktiskt riktgit roligt att se bandyn, det kan bannemig inte vara lätt att hantera den där lilla klubban och bollen alltså! Efter det blev det bara chill och sådär hemma i läggan :)
Idag gick vi på is för första gången iår, två pass! Benen var väl inte dom piggaste såhär efter testerna, men ändå skönt att känna is under grillorna!
Annars så tittade vi också på då j-20 och j-18 hade träningsmatch, sen har det inte hänt mycket intressant här. Ikväll blire nog bara chill, tv och sådär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0