ny bloggdesign

Therese har fixat en ny bloggdesign åt mig, and i like it! :) Tack gumman!! Ska försöka ta tag i bloggandet på riktigt nu också, men det känns som om det kommer bli lättare när man börjar få tillbaka en någorlunda normal vardag, vi får väl se.

Just nu sitter jag hemma hos Therese och gör typ ingenting alls. Var på gymmet och körde ett pass tidigare och senare idag bär det av tillbaka mot Övik igen, träning ikväll. 

De senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket, det var träning måndag och tisdag, sen åkte vi hem hit till Åsele på tisdagkväll. Gårdagen spenderades med Therese, vi bakade, fixade ny bloggdesign till mig, pratade och tog det bara lugnt. Igårkväll gick vi på bio - Eclipse! Den var kanon, och det bara måste nämnas att Taylor Lautner är såååå jävla snygg!!

Annars så är det bara 11 dagar kvar till skolan börjar, om man räknar bort från idag. Helt sjukt fort det här sommarlovet har gått.. Men ändå så känns det inte så himla farligt att skolan börjar igen, jag gillar hösten och vintern. Luften ute nu på kvällarna är så himla härlig, så frisk på något vis. Dom har tänt gatlamporna på kvällarna nu också, ett riktigt hösttecken, men det är skönt att slippa gå hem i mörkret, det är inget som gillas.

Ibland känns allt bara så konstigt. Jag vill inte, samtidigt som jag vill, jag känner något jag inte vill känna, samtidigt som jag inte inte vill känna så heller. Jag gör saker jag vet att jag inte borde göra, ändå fortsätter jag. Det snurrar runt i huvudet, tusen tankar på en och samma gång och jag vet inte i vilken ände jag ska börja för att reda ut dom. Jag orkar liksom inte ta tag i det heller. Ibland känns allt bara jobbigt och omöjligt.

Oskar Linnros - Från och med du

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0