hallååå

Tänkte slänga in ett inlägg bara så ni vet att jag lever sådär.
Första veckan på sommarlovet är snart slut, vilken har bestått av fotbollsskola, träning och vänner. Fotbollsskolan var faktiskt riktigt rolig, finns otroligt många söta små barn måste jag säga :)
Sen har jag hunnit spela två matcher också, förra söndan blev det förlust mot Hörnsjö med 2-0, riktigt surt eftersom vi var lika bra som dom, men vi har problem att göra mål. Sen idag blev det vinst mot Storuman med 3-1, regnet vräkte ner stora delar av matchen, och det var riktigt kallt! Det känns verkligen inte som att det är mitten av juni och snart midsommar, det känns som höst.. Men det är väl tjusningen med den norrländska sommaren, och myggen på det! Kan väl knappast bli bättre! Elller....?

Sen var det ju examen och så förra helgen också, alla var jättefina, som vanligt, och musikuppträdandena var något extra, helt klart! Fantastiskt duktiga var dom, riktigt imponerande!!! Kvällen behöver inte sägas så mycket om, men det var helt klart väldigt trevligt! ;) 
Var också och kollade på balen i Övik på lördan, dock var det väldigt tråkigt väder då regnet öste ner nästan hela tiden. Men alla var otroligt fina! Känns overkligt att det bara är ett år kvar tills man sjäv står där, helt sjukt...

Imorrn bär det av till Övik med mamma. Karin ska på synundersökning så vi passar på att kolla lite annat också. Och det passar ju bra också, eftersom vi var så otroligt klantiga att vi glömde nyckeln till lägenheten förra helgen, så vi kunde inte ta hem grejerna.... Typ årets fail, I know....

Blev gomiddag idag också, kött, klyftpotatis och beasås, och sen kladdkaka med grädde, glass jordgubbar och chokladsås till efterrätt, MUUUMS!! Hihi, ibland får man lyxa till det..

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0