åsele vintermarknad

oj vad tiden går fort när man har roligt! vipps så var helgen slut, och således också detta års vintermarknad.

kort sammanfattning av helgen;
for hem till åsele mitt på dan i torsdags, kom hem och tog de bara lugnt. 
började fredagen med ett spinningpass, sen blev det lite plugg åsså sen marknan :) även om det knappt är något, så är det ju iaf lite mer folk ute och så, så det är alltid kul :) sen på kvällen for vi ut och kollade läget på samhälle, men det var mest bara yngre folk ute, så vi for hem ganska snabbt igen, man kände sig typ för gammal!
lördagen började med åsele nappet där jag var kontrollant, riktigt jävla kallt vare! dock så överlevde vi ju även denna gång.. sen blev det att kolla på prisutdelningen och så, therese va ju nappvärdinna :) sen på kvällen for vi ut, och efter lite krångel om vars vi skulle vara, så hamnade vi tillslut hos jenny. det blev riktigt trevlig kväll, som bland annat innehöll lite nya erfarenheter.. hehe  for hem vid halv 3, eftersom det visade sig att det var just i natt som vi skulle ställa fram klockan, dålig tajming kan ja tycka, och då var ju klockan helt plötsligt halv 4... hrrmm.. 
idag har det inte hänt så mycket, for upp på marknan en stund, såg bl.a. Zillah&Totte, riktigt bra måste jag säga! sen blev det lite chill hos therese, mat och sen bussen tillbaka hit till övik. nu väntar 4 dagars skola, sen äre påsklov, grymt!

au revoir

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0