lördag i soffan!

Just hoppat ner i soffan, ser Harry Potter i väntan pp Gladiatorerna. Känns otroligt skönt med en riktigt lugn kväll i soffan. :)
Att det dessutom finns en daimcheesecake i frysen som bara väntar på att bli äten gör ju inte saken sämre direkt...😁😍😋

Började denna lördag med sovmorgon, så härligt att bara kunna ligga och dra sig. Klev sedan upp till klarblå himmel och strålande sol, underbart! Klädde på oss och gick ut på en promenad. Som dock inte gick riktigt som planerat. Vi gick lite "vilse" eller vad man ska säga, så det blev längre promenad än tänkt, 1,5h var vi ute! Haha. Men det var ju grymt skönt, så det var inte hela världen :) 
Väl hemma blev det frukost, sen handlade vi och bakade cheescaken, åt lunch och sen pluggade vi ett par timmar. Labbrapporten på labben igår är därför klar och inskickad (efter lite korrekturläsning av Hampus!). Väldigt skönt! 
Sen slängde vi ihop middan, blev en tacogratäng som dessutom blev vegetarisk då vi använde oss av qournfärs som fanns i frysen. Mycket gott blev det!😋😋



Och ja, nu är det soffan som gäller alltså!

Gårdagen blev förövrigt mycket bra, blev massor med surr, pizza, lite dricka och hockey, helt enkelt ett par fina timmar tillsammans med fina brudar :)

Får väl bara fortsätta med att önska er en fin lördagskväll! 

Kommentarer
Postat av: Paulina

Nomnom!! Så glad att de var gott 😁☺️😘

Svar: Mmh😋😋 jaa!😁😘
Clara Markeby

2014-05-17 @ 20:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0